Beoordelingen van Minato Mirai IJmuiden

Recente recensies

5.0
Sushi liefhebber
13 augustus 2022
Wolsink
2 augustus 2022
Joris
31 juli 2022
Björn Balk
29 juli 2022

Es war sehr lecker mit einem guten Preis-Leistungs-Verhältnis.

Bf de vries -de jong
23 juli 2022

Vriendelijke bezorger, verders geen opmerkingen

D. Gillis
23 juli 2022

Bezorger was keurig op tijd, ik ook kreeg ook nog extra sushi en het heerlijk 👍👌

Vink
19 juli 2022

Zo lekker weer!

Frenk
18 juli 2022
Engracia
16 juli 2022

Snelle bezorging, altijd lekker! Lieve mensen.

Rk
7 juli 2022

Bezorging is altijd optijd en vriendelijk, ook het eten is altijd goed. Zit een sushi tent recht naast mijn huis, maar bestel toch altijd hier omdat het gewoon het lekkerst is.

Wendy
5 juli 2022

Ik heb van elke hap genoten heerlijk vers en altijd mooi op tijd suoer

Jan
4 juli 2022
E.
3 juli 2022

Verse sushi, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico de Graaff
3 juli 2022

Vers, heel goed bereid, en stipt op tijd! Heerlijk gegeten 😀

Jan Blom
25 juni 2022

Eten voortreffelijk en limited editions/specials eveneens en creatief. Stipte levering

Jeroen
20 juni 2022

Prima, alleen er was aangegeven om mini loempia's te krijgen. Helaas zaten die er niet bij. Anders hadden we die wel besteld. Dat was een beetje jammer, verder was het lekker!

Reactie van Minato Mirai

Beste Jeroen, zoals telefonisch al aangegeven, had je eigenlijk niet de mini loempia's als gratis hapje gekozen, maar de Kappa maki. Dat staat ook op de bon. Neem Voortaan direct telefonisch contact met ons op. Wie weet kunnen we dan nog snel wat regelen. Toch nog bedankt voor je review.

Jacqueline
15 juni 2022

heerlijke sushi, en supersnel en op tijd bezorgd. Dikke pluim

Reactie van Minato Mirai

Dank je wel.

Hoogland
13 juni 2022

Spareribs en pokebowl besteld. Erg goed, heerlijk!! Bezorging ook goed en sneller dan aangegeven. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Dank je

Lianne
10 juni 2022

Het was alweer heerlijk 🍣

Reactie van Minato Mirai

Dank je wel!

Wendy Van Ombergen
5 juni 2022

Was weer super lekker en vers en zelfs binnen de aangegeven tijd van bezorgen bedankt toppers

Reactie van Minato Mirai

We doen ons uiterste best om het zsm te leveren. Dank je.

Marian
2 juni 2022

Top!

Reactie van Minato Mirai

Dank je!

Naomi
2 juni 2022
Reactie van Minato Mirai

Dank je

Rob
29 mei 2022

Super lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

Best Rob, Bedankt voor je positieve review. We proberen altijd ons best te doen om het zo lekker en zo snel mogelijk te leveren.

Anoniem
27 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Mandy
27 mei 2022

Het was weer heerlijk, bedankt!!

Reactie van Minato Mirai

Mandy, Jij ook bedankt!

Joke
27 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review!

Eva
26 mei 2022

De sashimi smolt bijna op de tong, heerlijk! En voldoende sojasaus en wasabi, blij mee!

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling!

E
20 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Dank je wel!

Frenk
19 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review! Tot gauw weer!

Ingrid Roodenburg
16 mei 2022

Perfecte sushi. Zoals altijd

Reactie van Minato Mirai

Super bedankt!

Jet
15 mei 2022

De sojabonen mogen zouter van smaak

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Yukyin
11 mei 2022

Erg lekker ,maar alleen de gember smaakte raar.

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Petra
9 mei 2022

Heerlijk, ook de poké bowl is een aanrader.

Reactie van Minato Mirai

Dank je wel! Wat fijn om te horen dat de poké bowl naar wens was!

Mandy
8 mei 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Reactie van Minato Mirai

Super lief, dank je wel!

Astrid Hart
7 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

T. Sprenger
7 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Gerrit
5 mei 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

E. deBruijn
1 mei 2022

Sushi mix B laten bezorgen. Bezorging kwam keurig op het vooraf aangegeven tijdstip.. Kwaliteit van de sushi was prima en ik heb dan ook heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve feedback!

Richard
30 april 2022

Was weer heerlijk

Oscar
29 april 2022
Reactie van Minato Mirai

Dank je wel.

Tim
21 april 2022

Heel erg lekker. Er zat ruim voldoende soja en wasabi bij (kan wel wat minder zelfs 😉)

Reactie van Minato Mirai

Liever net een beetje te veel dan te weinig. nog bedankt en graag tot gauw.

Rc
19 april 2022

Personeel/bezorger erg vriendelijk, goede kwaliteit en warme gerechten goed warm bezorgd

Reactie van Minato Mirai

Dankjewel en graag tot gauw weer.

Margot
15 april 2022

Ik heb een onderdeel van de bestelling helaas niet gekregen, Maar normaal is het altijd prima

Reactie van Minato Mirai

Beste Margot, zoals telefonisch uitgelegd, was je bestelling wel compleet. Graag tot gauw weer. groetjes

Erik van Leeuwen
10 april 2022

Al diverse keren hier besteld, Gisteren voor het eerst via hun eigen website/app. Het was wederom erg goed. Eén dingetje: i.pv. het Ebi Setmenu, kreeg ik Ebi Fry. Ik wilde hier een mailtje over sturen, maar zij publiceren geen emailadres, zo lijkt het. Ik kon het niet vinden i.i.g. Dus dan maar hier ...

Reactie van Minato Mirai

Beste Erik, Bedankt voor je bestelling die je rechtstreeks op onze site had besteld. We hebben bewust onze email niet op de site gezet, want voor elke kleine vraag of wijziging, gaan mensen dan mailen en deze wordt en kan helaas niet meteen beantwoord worden. Bellen is de snelste methode. Het is namelijk zo , dat de Ebi setmenu uit de Ebi Fry en gebakken rijst bestaat. Dus het klopt dat u dan de Ebi Fry moet ontvangen. Staat ook bij omschrijving. Ik hoop dat voor de rest alles naar wens wens en mocht er voortaan vragen zijn, dan mag u ons meteen bellen.

Busra
5 april 2022
Reactie van Minato Mirai

Jammer dat het niet helemaal naar wens was.

Axel
4 april 2022

Bedankt voor het altijd goede eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

Jij ook erg bedankt!!

Lizet
26 maart 2022

Erg lekker altijd, mjom mjom. Bezorger ook vrolijk en redelijk snel was het er.

Reactie van Minato Mirai

Dank je wel!

Marjolein
24 maart 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Anoniem
19 maart 2022

Snel bezorgd. Mooi en netjes ingepakt

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Esther burgerhout
6 maart 2022

Super snelle levering met een aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je review en tot gauw weer.

Rianne
3 maart 2022

Supersnel, altijd lekker

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor je review. We zullen ons best blijven doen.

M. Van Swaaningen
27 februari 2022

Super geregeld ook het bezorgen in Heemskerk

Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review, hopelijk tot snel!

K. den Hollander
27 februari 2022

Het eten was in 1 woord geweldig en uitstekend verzorgd. Onze complimenten!! Aandachtspunt is wel om het restaurant te bereiken moet er gebruik worden gemaakt van een trap, wat voor mij persoonlijk wat problemen opleverde in verband met mijn knie.

Reactie van Minato Mirai

Beste heer den Hollander, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens is. En wij beschikken ook over een lift. Mocht u de volgende keer langskomen, dan kunt u daar gebruik van maken. En uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hopelijk tot de volgende keer!

Ingrid
22 februari 2022
Reactie van Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Liedje
20 februari 2022

Het was weer fantastisch. . Ondanks de storm snelle en goede bezorging. Het heeft ook wederom weer goed gesmaakt en zo fijn dat glutenvrij goed staat aangegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Minato Mirai

Hartelijk dank voor de positieve review!

Eylem
19 februari 2022

Heerlijk bereid, we merkten echt de verschil! Zeker een aanrader en wij zullen regelmatig herhalen. Ook lief dat we eerder dan de aangegeven tijd mochten ophalen...

Reactie van Minato Mirai

Hi Eylem, super bedankt voor de lieve woorden. Dat waarderen wij enorm! Hopelijk tot snel weer!

Irma
18 februari 2022

Alles is gewoon top altijd goed ook de bezorging

Reactie van Minato Mirai

Hi Irma, super lief van je lieve woorden. Dat wordt enorm gewaardeerd! Tot de volgende keer weer!

B. Kerkhoff
13 februari 2022

Smaakte zoals verwacht weer voorteffelijk en vers, levering netjes op de afgesproken tijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
7 februari 2022
Kamila van der Pol
6 februari 2022

Deze keer was niet vers :(!!!?

Edwin
5 februari 2022

Het eten is heerlijk..

michelhessels@yahoo.nl
1 februari 2022

goed ,top , en snel .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizzy
29 januari 2022

Altijd lekker en mooi op tijd.

T.s
23 januari 2022

Top restaurant met geweldige uitstraling en respect voor klanten!

Petra
23 januari 2022

HEERLIJK!!!

Marian
18 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Mariam
17 januari 2022
Cindy Zonneveld
17 januari 2022

Bedankt, wij hebben weer heerlijk gegeten en komen zeker terug!

Dalm
16 januari 2022

Enorme tegenvaller! Gezien de prima beoordelingen hadden wij véél meer verwacht! Veel rijst, weinig vulling. Kortom wij komen niet terug.

Ron en Mariëtta
9 januari 2022

Superheerlijke sushi! Echt positief verschil met de fast-food-versies. Bestellen gaat erg makkelijk en de bezorging is mooi op tijd en goed verzorgd (warme gerechten ook)

Linda
1 januari 2021

Snel bezorgt en volgens mijn dochter lekkere sushi!!

Pim Aerts
31 december 2021

TOP restaurant! We hebben er twee dagen achter elkaar afgehaald (Suhshi en pokebowl), volop genoten! Omdat we op Basecamp IJmuiden stonden en geen thee mee hadden, hebben ze zelfs een paar zakjes thee er bij gedaan :-).

Menno
28 december 2021

Superlekker, goede communicatie over bezorging. Highly recommended!

Amber
28 december 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Top!

Petra
28 december 2021

TOP!!! ook de tataki inktvis!

Isa Boztoprak
27 december 2021

Voor deze prijs mag beter compact verpakt bezorgt worden I.p.v. losse plastic zakjes of folie...

xam
27 december 2021

aardige bezorger en kregen gewoon een paar stukjes sushi cadeau😍

Esther
26 december 2021

Heerlijke sushi!

nicolevandenbroek77@gmail.com
19 december 2021

Heerlijk vers en goede snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liedje
18 december 2021

Het was weer heerlijk

Oscar
17 december 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd

Rene van der Laan
16 december 2021

was weer heerlijk, super vers en snel geleverd top kwaliteit..

W van Gelder
12 december 2021
Stefan
12 december 2021

Heerlijk en warm eten (zoals altijd), snel bezorgd, vriendelijke personeel. 100% een aanrader!

John
8 december 2021

Bezorging (in Haarlem) prima op tijd. Alle gerechten van uitstekende kwaliteit. Zoveel beter dan die sushiboeren die je tegenwoordig overal ziet.

Erik
5 december 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.vellema
28 november 2021
Arjen
28 november 2021
S. Dekker
28 november 2021

Echt heerlijk eten. De sushi "restaurants" poppen op als paddenstoelen, en sommige zijn misschien wat goedkoper, maar halen het bij lange na niet qua kwaliteit! Ze komen geen eens in de buurt! Ook de bezorging is super snel en vriendelijk. Ik bestel nergens anders meer.

Marcel
21 november 2021
Sander
21 november 2021

supersnelle bezorging en het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë Kwakkel
21 november 2021

Weer heerlijk genoten.

Ikapika
19 november 2021

De sake tataki nigiri en de spicy tuna hosomaki zijn echte aanraders!

Rene van der Laan
18 november 2021

top kwaliteit, niet de goedkoopste maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon de beste betaalbare sushi in de regio 👍🙏

Ijmuiden
13 november 2021
Petra
13 november 2021

De beste!!!

Jack
8 november 2021

De kwaliteit was top, echt heerlijk gegeten met z'n vieren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlanda
7 november 2021

Helaas de laatste keer dat ik sushi kan bestellen door verhuizing! Dit is de enige plek waar ik sushi bestelde. Altijd vers en snel gebracht 💛

De haas
4 november 2021

Het was weer super lekker toppers

de Vries
1 november 2021

Was goed en lekker. Mooi op tijd bezorgd. Jammer dat de bestelde en betaalde Yaki Meshi niet meegeleverd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikapika
30 oktober 2021

Heerlijke sushi! De sake tataki nigiri is een echte aanrader. Alles mooi op tijd geleverd.

Esther
24 oktober 2021

Altijd echt heel lekker!

Marianne
21 oktober 2021

Het smaakte weer top! Bedankt voor het extraatje. Tot gauw weer.

Chris
20 oktober 2021

Weer genieten! Bestel er bijna elke maand, voor een best bedrag.

Vincent
16 oktober 2021

Helaas is het vrij kostbaar maar zou wekelijks willen bestellen. Was top en erg snel bezorgd. Bedankt!!

Eva
14 oktober 2021

Altijd goed en snel

Egmond
10 oktober 2021

Zo als altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Prins
4 oktober 2021
Petra
4 oktober 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!

Jet
3 oktober 2021

Gewoon goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
1 oktober 2021

Wat lekker eten weer! Deze keer poke bowls besteld. Echt een aanrader. En wederom keurig op tijd bezorgd.

A
24 september 2021
Meerkerk
19 september 2021

Is altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuperus
18 september 2021

Altijd top, eten altijd op tijd en altijd heerlijk! Wij bestellen altijd sushi bij minato Mirai en nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

Bakker
15 september 2021

Altijd goede kwaliteit en alles even lekker!

Mireille
12 september 2021

Was lekker alleen waren bij sommige de rijst niet gaar. En dat was vooral bij de Tempura uramaki en dat vond ik erg jammer.

Oscar
10 september 2021

Heerlijk gegeten👍

Mandy
3 september 2021

Altijd goede service en lekker eten!

Petra
30 augustus 2021

Super kwaliteit! Elke keer weer lekkerder!!

Fioole
23 augustus 2021

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

J. Elenbaas
23 augustus 2021

Zoals altijd lekker en top kwaliteit

Aniek
17 augustus 2021

Snelle bezorging en verse Sushi

Sidney Holleman
14 augustus 2021

Perfect

Daphne
9 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Ik werd gebeld over de bezorging, dat het een druk tijdstip is en of een kwartiertje eerder eventueel ook goed was. Was helemaal prima en ze waren keurig op tijd, heel tevreden!

H Bonarius
8 augustus 2021

Super vers, snel en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W van gelder
1 augustus 2021

Eten was top, levering op tijd. Goede comminicatie vooraf.

Patrick
31 juli 2021

De sushi was echt super gisteravond. ! Vooral de geflambeerde zalm is echt top. Altijd hele goede kwaliteit en verse vis echt super !! Bezorging ook precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader Minato !

H bonarius
29 juli 2021

Prima service, kwaliteit hoog

Anoniem
28 juli 2021

Altijd héérlijk eten bij Minato \o/

Matthijs
26 juli 2021

Top sushi!!! Altijd goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
25 juli 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Eva
24 juli 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit van eten. Echt een aanrader!

Zoë
22 juli 2021

Heerlijk gegeten en oprecht genieten. Dankjulliewel

Anoniem
12 juli 2021

Heerlijk en vers !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
11 juli 2021

Wat een top service. Onze zoon was jarig en dat hadden wij vermeld bij de bestelling. Hij kreeg een extra suprice met een happy birthdag sticker erop. Hij was helemaal blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hogenstijn
11 juli 2021

Exact op tijd was de bestelling klaar. Alles netjes verpakt om mee te nemen. Thuis alles uitgepakt, waarbij alles netjes verzorgd bij elkaar verpakt was. Wij hebben genoten van een goede smakelijke zelf gekozen maaltijd.

Miranda
11 juli 2021

Voor het eerst besteld. Het eten is heerlijk. Wel prijzig.

Zoë
10 juli 2021

Kort gegrilde Tonijn en Biefstuk met gebakken rijst. Het blijft een tongstrelende ervaring. Verrukkelijk

Chris
5 juli 2021

Weer heel goed. Super snel bezorgd!

Xenja
4 juli 2021

Het is wat aan de duurdere kant maar wel te overzien voor een keertje. Yakitori Kipspiecies waren heerlijk, zeewier salade ook. Ribs waren best droog met weinig saus, vlees wel zacht.

Petra
28 juni 2021

Super lekker en top kwaliteit ook de sashimi!

Alle zvegter
26 juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ! 👍

Frank en Linda uit Santpoort
26 juni 2021

Heerlijk was het weer!

Groot
23 juni 2021

Stipte bezorging. Voor ieder wat wils. Heerlijke noedels, geweldige sushi. Echt een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breurken
21 juni 2021

Prima verzorgd en exact op tijd. Zeker aan te bevelen. Ik heb dit adres ook van een vriendin.

Anoniem
18 juni 2021

Altijd top hier! Snelle bezorging, kwaliteit is super en vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Bas Meijer
13 juni 2021

Het was weer top. Ook erg fijn dat je bij Minato tot 22.45 terecht kan voor heerlijke sushi. En bezorging in Beverwijk!!!

De J.
12 juni 2021

Zeer snelle bezorging. Meerder keren besteld en heerlijke sushi.

D. Possel
11 juni 2021

Zeer goed! Wij houden enorm van deze geweldige gerechten. Alles vers, en het wordt gemaakt door een kunstenaar. Zo mooi ziet het er uit!

Anneke
7 juni 2021
Donna
5 juni 2021

Het eten was er heel snel en werd vriendelijk afgeleverd! Het eten was heerlijk!! Smullen! 🤩 heel erg bedankt

F. Bouman
5 juni 2021

Eten was lekker! Vanaf het moment dat ik een e-mail kreeg dat het eten onderweg was duurde het alsnog 25 min voordat het er was. Echter nog wel 5 min voor de eerder doorgegeven tijd. Dus prima natuurlijk! Tevreden.

Conny Braam
28 mei 2021

Zeer tevreden

Jessy
28 mei 2021

Mmmmm... we hebben wederom heerlijk genoten!

Meindert van Urk
24 mei 2021

Voor het eerst hier sushi en gebakken rijst gehaald. Het was heerlijk.

Simon
22 mei 2021
Nico Raspoort
22 mei 2021

Altijd zeer goed eten. Deze keer een stuk minder, helaas.

Phoebe
22 mei 2021

Heerlijke sushi, hele aardige mensen en een gratis sushi verrassing wat wil je nog meer?!

De winter
22 mei 2021

Heerlijk gegeten

Gerda Bauritius
20 mei 2021

Net als vorige bestellingen: het is allemaal verrukkelijk! Complimenten aan de kok!!!

Melanie Anepool
17 mei 2021

De sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Vond het alleen jammer dat de ebi maki pittige kruiden had, maar verder echt super!!

Sander
17 mei 2021

Alles weer tiptop in orde! En binnen een kwartier thuis bezorgd, helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart v
15 mei 2021

Bezorging was uitermate efficiënt, bij ons hotel in IJmuiden seaport. De sushi was okay..

Bjb
14 mei 2021
Annw
11 mei 2021

Heerlijk als altijd!

Petra
10 mei 2021

heerlijk gegeten

Petra
9 mei 2021

HEERLIJK

Mike
2 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nèri
1 mei 2021

Lekker, had ruim van tevoren besteld omdat het vorige keer lang duurde en ze waren goed op tijd!

Ingrid Broek
1 mei 2021

Sushi was lekker zoals altijd, de hand rolls heb ik alleen lekkerder gehad eerder. Hoeveelheid prima , bezorging vriendelijk en keurig op tijd. Gratis extraatje, viel goed in de smaak bij de kinderen. Bestellen binnenkort zeker weer.

Aniek
27 april 2021

Snelle, vriendelijke service en eten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bobbie
27 april 2021

Vriendelijk. Snel. Lekker.

Marian
27 april 2021

Top!

Joost
21 april 2021

Was weer top, genieten!

Petra
19 april 2021

HEERLIJK ZOALS ALTIJD!! TOP KWALITEIT, SNEL GELEVERD!

Brouwer Heemskerk
19 april 2021
Edwin de Bruijn
17 april 2021

Online verschillende gerechten besteld en thuis laten bezorgen. Alles werd keurig op tijd geleverd, zelfs eerder als de afgesproken tijd. Wij hebben daarna heerlijk genoten van de verschillende gerechten. Kortom, dit smaakt naar meer👍🏻👍🏻

Irma
17 april 2021

Heerlijk gegeten altijd super

Mandy
13 april 2021

Altijd heerlijke sushi. Wij hebben weer genoten vandaag, bedankt toppers!!

P. V Balen
12 april 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
12 april 2021

Al een paar dagen had ik zin in sushi en dan wel de beste..... lang verhaal, maar kort gezegd. We hebben wederom genoten. Alleen tip, het gratis ‘verrassing’ gerecht was precies hetzelfde als een gerecht wat we al hadden 😅

12 april 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
11 april 2021

Ik heb helaas de verkeerde mix besteld daar zaten helaas veel stukken bij die ik niet lekker vindt dus weinig van gegeten , eby garnalen waren wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
10 april 2021

Sushi smaakte vers, zag er verzorgd uit. Wat ons betreft teveel soja saus, gember erbij geleverd. Zonde als dat net als bij ons in de vuilnisbak beland. Kostenbesparing voor jullie, beter voor milieu.

Possel
9 april 2021

Excellent eten! Fantastisch

Lonneke
4 april 2021

Heerlijke sushi, fijn gebracht, een feestje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Kuurstra
4 april 2021

Was erg lekkere sushi weer! Ik had een opmerking geplaatst en ik heb mijn woorden moeten inslikken. Niet alleen was de sushi heerlijk, op tijd en vers maar ook was er meer dan genoeg gember, wasabi en soya dit keer. Helemaal top! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien Doornm
3 april 2021

Uitstekende kwaliteit en prompte bezorging. Perfecte ervaring👍👍👍

Kayleigh
3 april 2021

Heerlijk eten, goede bezorging en leuke verrassing! Lekker zoals altijd

Zoë
29 maart 2021

De beste in de omgeving!!!

Stella
29 maart 2021

Lekker gegeten! Vriendelijk personeel

Sil
28 maart 2021

De sushi kwam bijna 45 min. te laat, zonder excuses. Het was erg druk werd verteld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat de plakken tonijn nog een beetje bevroren leken. De oesters en de sushi waren koud en erg smakeloos. Jammer, eerder hadden we wel lekkere sushi gegeten.

Matthijs
28 maart 2021

Top sushi!!!

De Bruin
27 maart 2021

Zeer slecht

Raymon
21 maart 2021

Heel goed en heel vers

Sonja
21 maart 2021

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader.

Petra
21 maart 2021

HEERLIJK!!

Vanessa
21 maart 2021
Roy Goverde
20 maart 2021

Lekkere sushi, op de afgesproken tijd klaar tijdens het ophalen, deden niet moeilijk om nog iets extra's bij te bestellen.

Froukje
20 maart 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd. Vriendelijke dame aan de deur. Goede ervaring overall.

Nicole
19 maart 2021

Super snel bezorgd en heerlijk verse sushi

Gerda Bauritius
19 maart 2021

Verrukkelijk gegeten!!! Jammer dat de verpakkingen van plastic zijn. Karton of bamboe zijn prima alternatieven!

Larissa
18 maart 2021
j.meijer
16 maart 2021

voor de derde maal besteld, geweldig een aanrader

Ashley
15 maart 2021

Zoals altijd snel bezorgd en super lekker.

Joke
14 maart 2021

Paar schotels sushi/sashimi besteld en miniloempiaatjes als warm hapje. Mooi op tijd bezorgd en het smaakte ons weer heerlijk!

Nina Waagmeester
14 maart 2021

Altijd lekker, betaalbaar en eerder geleverd dan verwacht! Heel vriendelijk personeel. Heel tevreden!!

Ina Hoogeland
13 maart 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Marianne
11 maart 2021

Bezorging was top, precies op de aangegeven tijd en zeer vriendelijke bezorgster De producten waren heerlijk! Ik heb genoten! Zeker een aanrader!

Sandy
5 maart 2021

Het eten was super!!

Annika
2 maart 2021

Heerlijk vers gemaakt! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd.

Ramona
2 maart 2021

Super vers!! En hebben echt heerlijk gegeten en de grote van de schotel was perfect

C.Verschoor
1 maart 2021

Kleine rolletjes. De kleefrijst smakeloos. De bezorging was prima.

Mosch
1 maart 2021

Zelfs de loempia 's waren nog lekker warm en knapperig.

Jeroen
27 februari 2021

Zoals altijd, weet heerlijk gegeten! Super service! Drinken vergeten mee te bestellen en ik kreeg mijn drinken van het huis! Nogmaals, heerlijk gegeten en super service!

Monique
27 februari 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd met leveren

Jos Rietsema
25 februari 2021

Heerlijk gegeten, lekker verse producten. Precies op tijd bezorgd, bleek de gratis product vergeten te zijn. Gebeld en half uur later ging de bel. Met een extraatje voor de overlast! Een aanrader, gaan we zeker nog een keer doen.

Lopez
23 februari 2021

Zeewier was niet door te kauwen heb aardig wat sushi moeten weggooien. Denk dat niet goed gemaakt was wel jammer van zo’n bestelling

ronwilmink
22 februari 2021

super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
21 februari 2021

Super! zoals altijd!!

Berry
21 februari 2021

Kwaliteit was goed, alleen de gratis loempiaatjes zaten er niet bij. Wij hadden 1 keer loempiaatjes betaald besteld en 1 keer de gratis gekozen en die zaten er niet bij.

Steffie
20 februari 2021

Wij bestellen hier regelmatig en wij vinden minato een van de beste

Mandy
19 februari 2021

Altijd vers bereid en zeer vriendelijk personeel!

adm.cons.j.meijer
19 februari 2021

totaal naar wens, tevens herhaling vatbaar

Edwin de Bruijn
19 februari 2021

Vanavond de sushi laten bezorgen, dit werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ik had een behoorlijk gevarieerd menu samengesteld waaronder ook de tako nigiri, helaas viel deze heel erg tegen. De octopus was heel erg taai, echt geen doorkomen aan.. De rest was heerlijk en ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Ginger Sommer
19 februari 2021

Vandaag de Sushi afgehaald. De rijst was hard en heel koud. De zalm had vieze bruine vlekken. De avocado was een soort puree. Het smaakte allemaal naar de sushi uit de supermarkt. Zonde van de 50 euro. Normaal schrijf ik geen recensies maar ik vond dit echt heel slecht.

Jan
18 februari 2021

Top sushi’s en vriendelijke bezorging. 👍👌

Marte
17 februari 2021

Heerlijk gegeten, lekkere sushi en de warme gerechtjes worden warm afgeleverd (zelfs in Driehuis!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlansa
16 februari 2021

Dit is de enige plek waar ik regelmatig Sushi bestel. Altijd vers en goed. Deze bestelling was er zelfs al na 8 minuten!

Sandra
16 februari 2021

Heerlijk gegeten, helemaal top! Alleen als ik een bestelling om 18u wil laten bezorgen, heb ik het liever niet een half uur vroeger, niet iedereen was nog thuis en dan moet je het warm zien te houden... dat is het enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Zeegers
16 februari 2021

Eten was heerlijk maar dat een bezorging 2 uur langer duurt als normaal is absurd, ik snap volledig dat het druk was op valentijn en dat er vertraging zou kunnen zijn maar dit was niet oké. Al helemaal dat ik zelf 2 keer moet bellen om te vragen waar het nou blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
15 februari 2021

Iets later dan gepland, maar de inhoud was weer fantastisch. En door de verlate bezorging twee mooie Japanse biertjes erbij gekregen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
15 februari 2021

Zoals altijd weer perfect.

J.C. Elenbaas
14 februari 2021

Bezorging was deze keer helaas later dan gepland. De Sushi was zoals gewoonlijk verrukkelijk.

Frank
7 februari 2021
Jolande
7 februari 2021
Willem
6 februari 2021

Zoals altijd weer perfect, helemaal top en zalig gegeten.

Heleen
6 februari 2021

Heerlijk gegeten weer!

Manon
6 februari 2021

Top weer als altijd. Keurig op tijd geleverd!

Saskia
5 februari 2021

Hele goeie sushi en altijd snelle levering!

Possel
30 januari 2021

Dit was grandioos! Alles was vers bereid en we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader. Heerlijk eten. Verrukkelijke sushi.

Mik
30 januari 2021

Supersnel gebracht en lekker, wat zeg ik: heerlijk! We komen vast nog eens terug.

Kanonrat
30 januari 2021

Alle waarde naar zijn geld. Goede service tonijn was vers en snel gebracht.

Jaap
28 januari 2021

Het was weer heerlijk 👍

Dennis
25 januari 2021

Heerlijk gegeten en er was iets op maar daar hebben ze toch wat goeds voor geregeld.

Zoë
25 januari 2021

Super lekker.

Nèri
25 januari 2021

Lekkere sushi, maar de bezorging duurde meer dan een uur - als we dit geweten hadden, hadden we eerder besteld.

Curly
25 januari 2021

Heerlijk gegeten en het eten was op tijd bezorgd. Echt heeeeel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaam
24 januari 2021

Eten was heerlijk, netjes aangeleverd op een prachtige serveerschaal. De bezorging vond ik alleen te lang duren, als ik dat had geweten van tevoren, had ik ergens anders besteld. Bijna 2 uur moeten wachten.

Duindam
24 januari 2021

Was weer heerlijk

Duy
23 januari 2021

Heb voor het eerst besteld en het was lekker!!!! Op een vrijdag avond werd het bezorgd binnen een half uur. Ik was echt verrast over hoe goed de producten smaakten. De spicy tuna handrol raad ik iedereen aan.

Maurice
18 januari 2021

Voor het eerst zn japans gerecht Maar het was echt super lekker

Thomas Rolff
17 januari 2021
Rob de Vries
17 januari 2021
Eef
15 januari 2021

Top

Melanie
15 januari 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd en gefrituurde hapjes goed warm, ik ga hier zeker nog eens bestellen. Alles ook netjes verpakt.

de Weers
14 januari 2021

Heerlijk, vers, snelle bezorging en sushi van topkwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

r. van Houwelingen
12 januari 2021

smaak van spareribs was prima, persoonlijk vind ik ze iets te gaar. ik kluif graag en dat gaat niet als ze van het bot vallen de sushi was heerlijk zoals altijd. bezorging was keurig op tijd door een vriendelijke dame

Jack
10 januari 2021

Het eten was echt super lekker. Er ging iets on de bezorging fout, dat werd snel en netjes opgelost. Al met al een aanrader

Nina Waagmeester
9 januari 2021
corline
8 januari 2021

superlekker!

Kees schuurman
8 januari 2021

Lekker nette schotel en snel bezorgd top

Gerda Bauritius
8 januari 2021

Correct

Miranda
7 januari 2021

Top kwaliteit, snel bezorgd, vriendelijke bezorger!

Kelly
5 januari 2021

Het eten was er snel en was erg lekker. En we kregen er wat extra’s gratis bij. Super lief en we hebben heerlijk 🤤 gesmuld.

Linda
4 januari 2021

De sushi was lekker. Vond het jammer te zien dat de Gyoza blijkbaar zo uit de magnetron kwam, gezien de plastic schaaltjes en deksels helemaal ineen gekrompen waren. Ook de Tori Katsu viel erg tegen. Ik vond er weinig Japans aan, meer een ronde kipnugget. Prijs en kwaliteit staan niet echt in verhouding. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
3 januari 2020

Altijd top! Heerlijk vers en bezorging is altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
3 januari 2020

HET WAS WEER HEERLIJK!! sushi, hosamaki, sashimi, edamme.

Sabine van Beek
29 december 2020

Wederom heerlijk gegeten.

Marjolein
28 december 2020
Bernadette Goemans
28 december 2020

Vanwege corona en bestelling gedaan voor oudejaarsavond. Ik werd keurig gebeld over het hoe en wat, ervan uitgaand dat de bestelling ook de 31e gebracht wordt natuurlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lou
28 december 2020

Wederom zeer tevreden. Bezorging op de afgesproken tijd, heerlijke sushi.

Esther
27 december 2020

Super lekker en super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Wijker
26 december 2020
Von Kinkel
26 december 2020

Prima sushi, aardige bezorger!