Beoordelingen van Minato Mirai IJmuiden

Recente recensies

5.0
Vincent
gisteren

Helaas is het vrij kostbaar maar zou wekelijks willen bestellen. Was top en erg snel bezorgd. Bedankt!!

Eva
14 oktober 2021

Altijd goed en snel

Egmond
10 oktober 2021

Zo als altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Prins
4 oktober 2021
Petra
4 oktober 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
3 oktober 2021

Gewoon goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
1 oktober 2021

Wat lekker eten weer! Deze keer poke bowls besteld. Echt een aanrader. En wederom keurig op tijd bezorgd.

A
24 september 2021
Meerkerk
19 september 2021

Is altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuperus
18 september 2021

Altijd top, eten altijd op tijd en altijd heerlijk! Wij bestellen altijd sushi bij minato Mirai en nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

Bakker
15 september 2021

Altijd goede kwaliteit en alles even lekker!

Mireille
12 september 2021

Was lekker alleen waren bij sommige de rijst niet gaar. En dat was vooral bij de Tempura uramaki en dat vond ik erg jammer.

Oscar
10 september 2021

Heerlijk gegeten👍

Mandy
3 september 2021

Altijd goede service en lekker eten!

Petra
30 augustus 2021

Super kwaliteit! Elke keer weer lekkerder!!

Fioole
23 augustus 2021

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

J. Elenbaas
23 augustus 2021

Zoals altijd lekker en top kwaliteit

Aniek
17 augustus 2021

Snelle bezorging en verse Sushi

Sidney Holleman
14 augustus 2021

Perfect

Daphne
9 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Ik werd gebeld over de bezorging, dat het een druk tijdstip is en of een kwartiertje eerder eventueel ook goed was. Was helemaal prima en ze waren keurig op tijd, heel tevreden!

H Bonarius
8 augustus 2021

Super vers, snel en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W van gelder
1 augustus 2021

Eten was top, levering op tijd. Goede comminicatie vooraf.

Patrick
31 juli 2021

De sushi was echt super gisteravond. ! Vooral de geflambeerde zalm is echt top. Altijd hele goede kwaliteit en verse vis echt super !! Bezorging ook precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader Minato !

H bonarius
29 juli 2021

Prima service, kwaliteit hoog

Anoniem
28 juli 2021

Altijd héérlijk eten bij Minato \o/

Matthijs
26 juli 2021

Top sushi!!! Altijd goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
25 juli 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Eva
24 juli 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit van eten. Echt een aanrader!

Zoë
22 juli 2021

Heerlijk gegeten en oprecht genieten. Dankjulliewel

Anoniem
12 juli 2021

Heerlijk en vers !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
11 juli 2021

Wat een top service. Onze zoon was jarig en dat hadden wij vermeld bij de bestelling. Hij kreeg een extra suprice met een happy birthdag sticker erop. Hij was helemaal blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hogenstijn
11 juli 2021

Exact op tijd was de bestelling klaar. Alles netjes verpakt om mee te nemen. Thuis alles uitgepakt, waarbij alles netjes verzorgd bij elkaar verpakt was. Wij hebben genoten van een goede smakelijke zelf gekozen maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
11 juli 2021

Voor het eerst besteld. Het eten is heerlijk. Wel prijzig.

Zoë
10 juli 2021

Kort gegrilde Tonijn en Biefstuk met gebakken rijst. Het blijft een tongstrelende ervaring. Verrukkelijk

Chris
5 juli 2021

Weer heel goed. Super snel bezorgd!

Xenja
4 juli 2021

Het is wat aan de duurdere kant maar wel te overzien voor een keertje. Yakitori Kipspiecies waren heerlijk, zeewier salade ook. Ribs waren best droog met weinig saus, vlees wel zacht.

Petra
28 juni 2021

Super lekker en top kwaliteit ook de sashimi!

Alle zvegter
26 juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ! 👍

Frank en Linda uit Santpoort
26 juni 2021

Heerlijk was het weer!

Groot
23 juni 2021

Stipte bezorging. Voor ieder wat wils. Heerlijke noedels, geweldige sushi. Echt een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breurken
21 juni 2021

Prima verzorgd en exact op tijd. Zeker aan te bevelen. Ik heb dit adres ook van een vriendin.

Anoniem
18 juni 2021

Altijd top hier! Snelle bezorging, kwaliteit is super en vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Bas Meijer
13 juni 2021

Het was weer top. Ook erg fijn dat je bij Minato tot 22.45 terecht kan voor heerlijke sushi. En bezorging in Beverwijk!!!

De J.
12 juni 2021

Zeer snelle bezorging. Meerder keren besteld en heerlijke sushi.

D. Possel
11 juni 2021

Zeer goed! Wij houden enorm van deze geweldige gerechten. Alles vers, en het wordt gemaakt door een kunstenaar. Zo mooi ziet het er uit!

Anneke
7 juni 2021
Donna
5 juni 2021

Het eten was er heel snel en werd vriendelijk afgeleverd! Het eten was heerlijk!! Smullen! 🤩 heel erg bedankt

F. Bouman
5 juni 2021

Eten was lekker! Vanaf het moment dat ik een e-mail kreeg dat het eten onderweg was duurde het alsnog 25 min voordat het er was. Echter nog wel 5 min voor de eerder doorgegeven tijd. Dus prima natuurlijk! Tevreden.

Conny Braam
28 mei 2021

Zeer tevreden

Jessy
28 mei 2021

Mmmmm... we hebben wederom heerlijk genoten!

Meindert van Urk
24 mei 2021

Voor het eerst hier sushi en gebakken rijst gehaald. Het was heerlijk.

Simon
22 mei 2021
Nico Raspoort
22 mei 2021

Altijd zeer goed eten. Deze keer een stuk minder, helaas.

Phoebe
22 mei 2021

Heerlijke sushi, hele aardige mensen en een gratis sushi verrassing wat wil je nog meer?!

De winter
22 mei 2021

Heerlijk gegeten

Gerda Bauritius
20 mei 2021

Net als vorige bestellingen: het is allemaal verrukkelijk! Complimenten aan de kok!!!

Melanie Anepool
17 mei 2021

De sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Vond het alleen jammer dat de ebi maki pittige kruiden had, maar verder echt super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
17 mei 2021

Alles weer tiptop in orde! En binnen een kwartier thuis bezorgd, helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart v
15 mei 2021

Bezorging was uitermate efficiënt, bij ons hotel in IJmuiden seaport. De sushi was okay..

Bjb
14 mei 2021
Annw
11 mei 2021

Heerlijk als altijd!

Petra
10 mei 2021

heerlijk gegeten

Petra
9 mei 2021

HEERLIJK

Mike
2 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nèri
1 mei 2021

Lekker, had ruim van tevoren besteld omdat het vorige keer lang duurde en ze waren goed op tijd!

Ingrid Broek
1 mei 2021

Sushi was lekker zoals altijd, de hand rolls heb ik alleen lekkerder gehad eerder. Hoeveelheid prima , bezorging vriendelijk en keurig op tijd. Gratis extraatje, viel goed in de smaak bij de kinderen. Bestellen binnenkort zeker weer.

Aniek
27 april 2021

Snelle, vriendelijke service en eten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bobbie
27 april 2021

Vriendelijk. Snel. Lekker.

Marian
27 april 2021

Top!

Joost
21 april 2021

Was weer top, genieten!

Petra
19 april 2021

HEERLIJK ZOALS ALTIJD!! TOP KWALITEIT, SNEL GELEVERD!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer Heemskerk
19 april 2021
Edwin de Bruijn
17 april 2021

Online verschillende gerechten besteld en thuis laten bezorgen. Alles werd keurig op tijd geleverd, zelfs eerder als de afgesproken tijd. Wij hebben daarna heerlijk genoten van de verschillende gerechten. Kortom, dit smaakt naar meer👍🏻👍🏻

Irma
17 april 2021

Heerlijk gegeten altijd super

Mandy
13 april 2021

Altijd heerlijke sushi. Wij hebben weer genoten vandaag, bedankt toppers!!

P. V Balen
12 april 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
12 april 2021

Al een paar dagen had ik zin in sushi en dan wel de beste..... lang verhaal, maar kort gezegd. We hebben wederom genoten. Alleen tip, het gratis ‘verrassing’ gerecht was precies hetzelfde als een gerecht wat we al hadden 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

12 april 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
11 april 2021

Ik heb helaas de verkeerde mix besteld daar zaten helaas veel stukken bij die ik niet lekker vindt dus weinig van gegeten , eby garnalen waren wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
10 april 2021

Sushi smaakte vers, zag er verzorgd uit. Wat ons betreft teveel soja saus, gember erbij geleverd. Zonde als dat net als bij ons in de vuilnisbak beland. Kostenbesparing voor jullie, beter voor milieu.

Possel
9 april 2021

Excellent eten! Fantastisch

Lonneke
4 april 2021

Heerlijke sushi, fijn gebracht, een feestje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Kuurstra
4 april 2021

Was erg lekkere sushi weer! Ik had een opmerking geplaatst en ik heb mijn woorden moeten inslikken. Niet alleen was de sushi heerlijk, op tijd en vers maar ook was er meer dan genoeg gember, wasabi en soya dit keer. Helemaal top! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien Doornm
3 april 2021

Uitstekende kwaliteit en prompte bezorging. Perfecte ervaring👍👍👍

Kayleigh
3 april 2021

Heerlijk eten, goede bezorging en leuke verrassing! Lekker zoals altijd

Zoë
29 maart 2021

De beste in de omgeving!!!

Stella
29 maart 2021

Lekker gegeten! Vriendelijk personeel

Sil
28 maart 2021

De sushi kwam bijna 45 min. te laat, zonder excuses. Het was erg druk werd verteld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat de plakken tonijn nog een beetje bevroren leken. De oesters en de sushi waren koud en erg smakeloos. Jammer, eerder hadden we wel lekkere sushi gegeten.

Matthijs
28 maart 2021

Top sushi!!!

De Bruin
27 maart 2021

Zeer slecht

Raymon
21 maart 2021

Heel goed en heel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
21 maart 2021

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
21 maart 2021

HEERLIJK!!

Vanessa
21 maart 2021
Roy Goverde
20 maart 2021

Lekkere sushi, op de afgesproken tijd klaar tijdens het ophalen, deden niet moeilijk om nog iets extra's bij te bestellen.

Froukje
20 maart 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd. Vriendelijke dame aan de deur. Goede ervaring overall.

Nicole
19 maart 2021

Super snel bezorgd en heerlijk verse sushi

Gerda Bauritius
19 maart 2021

Verrukkelijk gegeten!!! Jammer dat de verpakkingen van plastic zijn. Karton of bamboe zijn prima alternatieven!

Larissa
18 maart 2021
j.meijer
16 maart 2021

voor de derde maal besteld, geweldig een aanrader

Ashley
15 maart 2021

Zoals altijd snel bezorgd en super lekker.

Joke
14 maart 2021

Paar schotels sushi/sashimi besteld en miniloempiaatjes als warm hapje. Mooi op tijd bezorgd en het smaakte ons weer heerlijk!

Nina Waagmeester
14 maart 2021

Altijd lekker, betaalbaar en eerder geleverd dan verwacht! Heel vriendelijk personeel. Heel tevreden!!

Ina Hoogeland
13 maart 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Marianne
11 maart 2021

Bezorging was top, precies op de aangegeven tijd en zeer vriendelijke bezorgster De producten waren heerlijk! Ik heb genoten! Zeker een aanrader!

Sandy
5 maart 2021

Het eten was super!!

Annika
2 maart 2021

Heerlijk vers gemaakt! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd.

Ramona
2 maart 2021

Super vers!! En hebben echt heerlijk gegeten en de grote van de schotel was perfect

C.Verschoor
1 maart 2021

Kleine rolletjes. De kleefrijst smakeloos. De bezorging was prima.

Mosch
1 maart 2021

Zelfs de loempia 's waren nog lekker warm en knapperig.

Jeroen
27 februari 2021

Zoals altijd, weet heerlijk gegeten! Super service! Drinken vergeten mee te bestellen en ik kreeg mijn drinken van het huis! Nogmaals, heerlijk gegeten en super service!

Monique
27 februari 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd met leveren

Jos Rietsema
25 februari 2021

Heerlijk gegeten, lekker verse producten. Precies op tijd bezorgd, bleek de gratis product vergeten te zijn. Gebeld en half uur later ging de bel. Met een extraatje voor de overlast! Een aanrader, gaan we zeker nog een keer doen.

Lopez
23 februari 2021

Zeewier was niet door te kauwen heb aardig wat sushi moeten weggooien. Denk dat niet goed gemaakt was wel jammer van zo’n bestelling

ronwilmink
22 februari 2021

super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
21 februari 2021

Super! zoals altijd!!

Berry
21 februari 2021

Kwaliteit was goed, alleen de gratis loempiaatjes zaten er niet bij. Wij hadden 1 keer loempiaatjes betaald besteld en 1 keer de gratis gekozen en die zaten er niet bij.

Steffie
20 februari 2021

Wij bestellen hier regelmatig en wij vinden minato een van de beste

Mandy
19 februari 2021

Altijd vers bereid en zeer vriendelijk personeel!

adm.cons.j.meijer
19 februari 2021

totaal naar wens, tevens herhaling vatbaar

Edwin de Bruijn
19 februari 2021

Vanavond de sushi laten bezorgen, dit werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ik had een behoorlijk gevarieerd menu samengesteld waaronder ook de tako nigiri, helaas viel deze heel erg tegen. De octopus was heel erg taai, echt geen doorkomen aan.. De rest was heerlijk en ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Ginger Sommer
19 februari 2021

Vandaag de Sushi afgehaald. De rijst was hard en heel koud. De zalm had vieze bruine vlekken. De avocado was een soort puree. Het smaakte allemaal naar de sushi uit de supermarkt. Zonde van de 50 euro. Normaal schrijf ik geen recensies maar ik vond dit echt heel slecht.

Jan
18 februari 2021

Top sushi’s en vriendelijke bezorging. 👍👌

Marte
17 februari 2021

Heerlijk gegeten, lekkere sushi en de warme gerechtjes worden warm afgeleverd (zelfs in Driehuis!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlansa
16 februari 2021

Dit is de enige plek waar ik regelmatig Sushi bestel. Altijd vers en goed. Deze bestelling was er zelfs al na 8 minuten!

Sandra
16 februari 2021

Heerlijk gegeten, helemaal top! Alleen als ik een bestelling om 18u wil laten bezorgen, heb ik het liever niet een half uur vroeger, niet iedereen was nog thuis en dan moet je het warm zien te houden... dat is het enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Zeegers
16 februari 2021

Eten was heerlijk maar dat een bezorging 2 uur langer duurt als normaal is absurd, ik snap volledig dat het druk was op valentijn en dat er vertraging zou kunnen zijn maar dit was niet oké. Al helemaal dat ik zelf 2 keer moet bellen om te vragen waar het nou blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
15 februari 2021

Iets later dan gepland, maar de inhoud was weer fantastisch. En door de verlate bezorging twee mooie Japanse biertjes erbij gekregen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
15 februari 2021

Zoals altijd weer perfect.

J.C. Elenbaas
14 februari 2021

Bezorging was deze keer helaas later dan gepland. De Sushi was zoals gewoonlijk verrukkelijk.

Frank
7 februari 2021
Jolande
7 februari 2021
Willem
6 februari 2021

Zoals altijd weer perfect, helemaal top en zalig gegeten.

Heleen
6 februari 2021

Heerlijk gegeten weer!

Manon
6 februari 2021

Top weer als altijd. Keurig op tijd geleverd!

Saskia
5 februari 2021

Hele goeie sushi en altijd snelle levering!

Possel
30 januari 2021

Dit was grandioos! Alles was vers bereid en we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader. Heerlijk eten. Verrukkelijke sushi.

Mik
30 januari 2021

Supersnel gebracht en lekker, wat zeg ik: heerlijk! We komen vast nog eens terug.

Kanonrat
30 januari 2021

Alle waarde naar zijn geld. Goede service tonijn was vers en snel gebracht.

Jaap
28 januari 2021

Het was weer heerlijk 👍

Dennis
25 januari 2021

Heerlijk gegeten en er was iets op maar daar hebben ze toch wat goeds voor geregeld.

Zoë
25 januari 2021

Super lekker.

Nèri
25 januari 2021

Lekkere sushi, maar de bezorging duurde meer dan een uur - als we dit geweten hadden, hadden we eerder besteld.

Curly
25 januari 2021

Heerlijk gegeten en het eten was op tijd bezorgd. Echt heeeeel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaam
24 januari 2021

Eten was heerlijk, netjes aangeleverd op een prachtige serveerschaal. De bezorging vond ik alleen te lang duren, als ik dat had geweten van tevoren, had ik ergens anders besteld. Bijna 2 uur moeten wachten.

Duindam
24 januari 2021

Was weer heerlijk

Duy
23 januari 2021

Heb voor het eerst besteld en het was lekker!!!! Op een vrijdag avond werd het bezorgd binnen een half uur. Ik was echt verrast over hoe goed de producten smaakten. De spicy tuna handrol raad ik iedereen aan.

Maurice
18 januari 2021

Voor het eerst zn japans gerecht Maar het was echt super lekker

Thomas Rolff
17 januari 2021
Rob de Vries
17 januari 2021
Eef
15 januari 2021

Top

Melanie
15 januari 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd en gefrituurde hapjes goed warm, ik ga hier zeker nog eens bestellen. Alles ook netjes verpakt.

de Weers
14 januari 2021

Heerlijk, vers, snelle bezorging en sushi van topkwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

r. van Houwelingen
12 januari 2021

smaak van spareribs was prima, persoonlijk vind ik ze iets te gaar. ik kluif graag en dat gaat niet als ze van het bot vallen de sushi was heerlijk zoals altijd. bezorging was keurig op tijd door een vriendelijke dame

Jack
10 januari 2021

Het eten was echt super lekker. Er ging iets on de bezorging fout, dat werd snel en netjes opgelost. Al met al een aanrader

Nina Waagmeester
9 januari 2021
corline
8 januari 2021

superlekker!

Kees schuurman
8 januari 2021

Lekker nette schotel en snel bezorgd top

Gerda Bauritius
8 januari 2021

Correct

Miranda
7 januari 2021

Top kwaliteit, snel bezorgd, vriendelijke bezorger!

Kelly
5 januari 2021

Het eten was er snel en was erg lekker. En we kregen er wat extra’s gratis bij. Super lief en we hebben heerlijk 🤤 gesmuld.

Linda
4 januari 2021

De sushi was lekker. Vond het jammer te zien dat de Gyoza blijkbaar zo uit de magnetron kwam, gezien de plastic schaaltjes en deksels helemaal ineen gekrompen waren. Ook de Tori Katsu viel erg tegen. Ik vond er weinig Japans aan, meer een ronde kipnugget. Prijs en kwaliteit staan niet echt in verhouding. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
3 januari 2020

Altijd top! Heerlijk vers en bezorging is altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
3 januari 2020

HET WAS WEER HEERLIJK!! sushi, hosamaki, sashimi, edamme.

Sabine van Beek
29 december 2020

Wederom heerlijk gegeten.

Marjolein
28 december 2020
Bernadette Goemans
28 december 2020

Vanwege corona en bestelling gedaan voor oudejaarsavond. Ik werd keurig gebeld over het hoe en wat, ervan uitgaand dat de bestelling ook de 31e gebracht wordt natuurlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lou
28 december 2020

Wederom zeer tevreden. Bezorging op de afgesproken tijd, heerlijke sushi.

Esther
27 december 2020

Super lekker en super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Wijker
26 december 2020
Von Kinkel
26 december 2020

Prima sushi, aardige bezorger!

Sanne
25 december 2020

Altijd lekker! Vriendelijk personeel en er werd netjes gebeld of het oke was als het wat eerder werd bezorgd.

Anoniem
24 december 2020
Van schaik
22 december 2020

Altijd een feestje, nette en snelle bezorging. En het is heerlijk

Niels
21 december 2020

Heerlijk gegeten, de gyoza zijn een echte aanrader.

Linda
21 december 2020

Altijd heerlijk! Wij zijn blij met jullie.

Sher
20 december 2020

Fantasische sushi, goede service en redelijk op tijd. De gyoza's waren nog warm bij aankomst. De gratis extra sushi is ook een hele leuke extra! Het enige waar nog naar gekeken kan worden is de standaard bezorgkosten wanneer je in de directe omgeving woont. Verder heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
19 december 2020

Heerlijk gegeten

Linda
18 december 2020

Was weer super, eigenlijk altijd wel. En mocht er wat mis gaan lossen ze het ook netjes weer op. Erg vriendelijk bij bezorging.

Sylvia
18 december 2020

Altijd heerlijk eten

Rob de vries
13 december 2020
Mike
7 december 2020

Lekker en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
5 december 2020

Wat hebben we weer heetlijk genoten van onze biefreepjes, tonijnreepjes, zalm en de heerlijke gebakken rijst.

Angelique
4 december 2020

Altijd lekker en altijd op tijd

Ron W.
30 november 2020

Voor de eerste keer besteld maar gaan het zeker meer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René van Houwelingen
29 november 2020

Het was heerlijk. Alle gerechten vers en smaakvol. Bezorging volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
29 november 2020
Heleen
27 november 2020

We hebben weer heerlijk gegeten

Gianmarco
27 november 2020

Really nice sushi,the best one around Ijmuiden

Cindy
27 november 2020

De lekkerste sushi in de omgeving! Daarnaast ook altijd goed aangepast aan dieet wensen! In dit geval zwangerschap

Astrid
26 november 2020
Sandra vermeulen
23 november 2020
marian raadman
22 november 2020

alleen jammer dat er twee paar stokjes bijzaken, we waren met 3 personen. verder was alles prima!

Chris
22 november 2020

Vaak besteld. Best snelle bezorging. Altijd heerlijk, nooit tegengevallen.

Petra
16 november 2020

Heerlijke sushi, sashimi, hosomaki's! vond de edamme boontjes ook heerlijk! prijs kwaliteit goed in orde.

Willem
16 november 2020

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
15 november 2020

Het is super heerlijk eten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
15 november 2020

Sinds de lockdowns van dit jaar kon ik niet meer naar mijn favorite Sushi restaurant en ben up per toeval bij Minato terecht gekomen. Dit is nu mijn favorite sushi restaurant en omdat ik zelf in Velsen-Noord woon was ik blij verrast dat ze ook hier bezorgen. De kwaliteit van de vis is ongekend goed. Een aanrader voor een ieder om hier te bestellen.

Evelina
13 november 2020

Snel en vriendelijk bezorgt eten top

Krinkels
8 november 2020

Wederom heerlijk gegeten dankzij de Minato-kok. Gelukkig werd de bestelling pijlsnel bezorgd, want na het invullen van de bestellijst begonnen onze magen accuut te rammelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
8 november 2020

Heerlijk eten, altijd! Ja, de bezorging duurt soms wat langer maar het warme eten is altijd warm en dat vind ik vele malen belangrijker. En ze zijn er wel altijd om de tijd die aangegeven word. Ik bestel hier altijd mijn sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Machiel de Krom sr
7 november 2020

Zoals vanouds klasse, wel prijzig

Prins
6 november 2020

Zoals altijd weer ontzettend lekker gegeten en snel bezorgd! Niet de eerste keer besteld bij deze super leuke mensen, absoluut niet de laatste keer!

Gerda Bauritius
5 november 2020

Verrukkelijke diverse ingrediënten! Chapeau!!!

Nicky
4 november 2020

Snel sushi is de naam van de site en dat is het! Supersnel gebracht en met een vriendelijke glimlach afgeleverd. Maar dat is het niet alleen. De sushi is van goede kwaliteit en smaakt heerlijk! Echt een aanrader. Complimenten voor deze topzaak uit IJmuiden!

Joke
2 november 2020

Sushi en sashimi zagen er mooi en vers uit. Smaakte heerlijk! Voldoende sojasaus, gember en meer dan genoeg wasabi erbij. Leuk detail de gratis hapjes waaruit we konden kiezen. Als warm hapje pittige loempiaatjes erbij besteld. Waren ook heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Schneiders
31 oktober 2020
Max
31 oktober 2020

Zeer snelle bezorging en fantastisch eten!

Mandy
29 oktober 2020

Fantastische sushi en heerlijke gerechten! Vriendelijk personeel en goede kwaliteit!

Leonidas
28 oktober 2020
J. B.
26 oktober 2020

Voortreffelijke sushi. Thuis bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem 3
22 oktober 2020

Superlekker gegeten! Bezorgen top! Netjes en goed verpakt, leuk personeel.

Babs
18 oktober 2020
Heleen
17 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten

Sam Oudejans
15 oktober 2020

Perfecte sushi weer, precies op tijd geleverd en geweldig van smaak!

Ferry
12 oktober 2020

Top kwaliteit.

Jeanette
11 oktober 2020

Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remy
9 oktober 2020

Verse top kwaliteit en zeer snel bezorgd. De extra's die we er bij kregen waren ook erg lekker.

Rianne
8 oktober 2020

Goed eten, snelle en vriendelijke service!

Tomas
5 oktober 2020
Heleen
4 oktober 2020

We hadden voor ruim €100 besteld en bij de opmerkingen gevraagd om extra sojasaus. Jammer dat we dat niet hebben gekregen. Vorige keren kregen we dat wel. Wel lekker gegeten

Erik
3 oktober 2020

Beter dan andere sushi bezorgeten in de buurt

R.vellema
29 september 2020

Super. Zoals altijd

Nina Waagmeester
29 september 2020

Erg lekker en snel bezorgd!

r. rill
28 september 2020

alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyenne Brands
28 september 2020

Prima in orde. Bezorging nog voor de afgesproken tijd. Echt super fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Balen
27 september 2020

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

W van gelder
27 september 2020

Voor herhaling vatbaar.

Chantal
27 september 2020

Wij vonden de sushi erg zoet en een rare smaak hebben. Geen aanrader

Petra
25 september 2020

Snel bezorgd, eten was goed alleen de wasabi vonden wij niet zo lekker dat was wel jammer.

Ferry
22 september 2020
Linda
21 september 2020
victor
20 september 2020
Stijn
18 september 2020
willem
17 september 2020

eten was top, zoals altijd

Sabine van Beek
13 september 2020

Keurige bediening, heerlijk gegeten, gewoon top!

Pieter
5 september 2020

Vriendelijk, lekker, uitstekende kwaliteit en snel bezorgd!

Polak
30 augustus 2020

Ten eerste werd er al snel gebeld dat ze de aangegeven tijd niet gingen halen om logische redenen. Dat is al fijn, want in plaats van dat je in het ongewisse en in ongeduld zit te wachten, houden ze je op de hoogte op een sociale, vriendelijke manier (de berichtgever was overduidelijk beduusd van de vele bestellingen en de spijtbetuiging kwam oprecht over, wat bij mij voor empathie zorgt en daardoor meer geduld kan opbrengen totdat mijn vrouwenhonger gestild kon worden). De bezorging vond vrolijk en vriendelijk plaats en de bestelde sushi was lekker met ruime hoeveelheid aan wasabi, sojasaus en gember. Leuke (en zeer smakelijke) bijkomstigheid is het gratis bijgerecht wanneer je via de eigen site besteld. Wat mij betreft waard om (nog eens) te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
30 augustus 2020
Carolina
30 augustus 2020

Delicious and fresh as always! It took long to delivery but it was compensated by an extra sushi portion!

Vries
30 augustus 2020

Duurde ontzettend lang, wel vriendlijke bezorgster. Eten was heerlijk, vond de Californian dit keer wat smaakloos, normaal mijn favoriet.

Jeanette
30 augustus 2020

Anderhalf uur wachten is best lang; maar ja, fijn voor de onderneming dat het druk is

ramakers
30 augustus 2020

alles is goed, smaak en kwaliteit

Rianne
25 augustus 2020

Supersnelle bezorging, goed eten. Echt een aanrader!

J strooker
23 augustus 2020
Mark
23 augustus 2020
Daphne Kroese
23 augustus 2020

Netjes op tijd gebracht. Heerlijk gegeten en met zorg bereid!!! Deze bestelling was de tweede keer, maar er komen er zeker nog meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
23 augustus 2020

Goed eten en leuke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
23 augustus 2020

Kwaliteit eten was prima, bakjes van de warme hapjes waren helaas al aan het vervormen / smellten door de warmte. Is misschien een klein aandachtspuntje. Verder stond er ook nog iets over een extra item wat er bij de bestelling bezorgd zou worden, soort cadeautje, dat misten bij de bestelling. Nogmaals, het eten was heerlijk!

Irma
22 augustus 2020

top top top

Bosua
22 augustus 2020

Lekkere sushi, zonder een overdaad aan mayo en toegevoegde smaak versterkers

Nelleke
22 augustus 2020

Super en weer genoten! Snelle service en ontzettend leuk de Kleine verrassing erbij. Onze favoriet!

Richard
21 augustus 2020

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

Zoë
19 augustus 2020

Weer heerlijk genoten van gegrilde tonijn met gebakken rijst en gegrilde groenten. Een smaaksensatie. Mmmmm

Stephany
15 augustus 2020

Heerlijke sushi ! Snel geregeld !

Angelina
15 augustus 2020

Ondertussen al meerdere keren besteld, maar elke keer weer verbaast hoe lekker het is! Service is ook altijd top, nooit lang hoeven wachten en altijd vriendelijke bezorgers. Keep up the good work!

M. Krinkels
14 augustus 2020

Heerlijk eten op zo'n hete dag, waar je geen trek hebt in iets warms!

Liedje
9 augustus 2020

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariek
2 augustus 2020

Sushi was goed maar dit keer voor het eerst vreemde wasabi, erg grove structuur en weinig smaak. Andere kwaliteit wasabi erbij?