Avaliações de Minato Mirai IJmuiden

Avaliações recentes

5.0
Kasper Lubbers
26 novembro 2023

Heerlijk, heel vriendelijk personeel, terwijl ik 10 minuten voor sluit bestelde (is niet altijd het fijnste. Heel aardig dat jullie ook een cadeautje erbij hadden gedaan! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen :D

Werne
12 novembro 2023

Prima sushi.

K
11 novembro 2023

Altijd top! Snel attent. Ik bestel bijna elke week! Best best in de regio!!!!

Lee
4 novembro 2023
Remco
3 novembro 2023

Stipt op tijd bezorgd en de beste sushi die je thuis kunt krijgen. Weer heerlijk gegeten!

Rob
22 outubro 2023

Heerlijke bowls, sushi is redelijk goed, udon noedels mogen een tikkie goedkoper. Attente bezorging.

LL
20 outubro 2023
Vanessa
13 outubro 2023

Het eten smaakt altijd verrukkelijk! Fijne service. Ze zijn altijd op tijd, terwijl ik aangeef dat ze de tijd mogen nemen voor het bereiden.

Jubr
9 outubro 2023
Anita
8 outubro 2023

Heerlijk eten, goed verzorgd en keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
8 outubro 2023

Sinds tijden weer sushi besteld, was erg lekker! En zat mooi verpakt. Heerlijk gesmuld!! Zeker een aanrader! Bezorging was ook erg vriendelijk.

Huitema
6 outubro 2023

Weer een top maaltijd en snel bezorgd

Jessy
29 setembro 2023

Het was weer heerlijk! En keurig op tijd bezorgd.

Jeroen
23 setembro 2023
Rob
18 setembro 2023

Super lekkere poké bowls, bijgerechten zijn ook lekker. Vriendelijke en attente bezorging. Leuke zaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
30 agosto 2023
Van oudvorst
26 agosto 2023

Prima heerlijk eten en super bediening

Maria de boer
24 agosto 2023
Petra
21 agosto 2023

Zoals altijd vers gemaakt en de smaak is heerlijk!!!

Laurine
19 agosto 2023

Altijd heel vers, heerlijk op smaak en warm (en op tijd!) bezorgd. Zoals mijn bezoek vanavond zei: “heel verfijnd”; van de gyoza’s, tot de sushi tot de beef tataki. Heerlijk, als wij onszelf optimaal willen verwennen kiezen we voor Minato Mirai!

Bart
14 agosto 2023

top restaurant met heerlijk eten en een goede en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico Raspoort
22 julho 2023

Altijd enorme goede sushi maar dit keer was het iets minder. Misschien even een andere kok

Nick
17 julho 2023

Altijd super! Beste van IJmuiden

Cindy
17 julho 2023
Rutger
14 julho 2023

Bij Minato Mirai eten bestellen, is elke keer feest! Heerlijke sushi, mals vlees (en vis!) bij de hoofdgerechten, knapperige salades en zonder enige twijfel de lekkerste gebakken rijst in de regio (ook de volgende dag nog). Wil je echt een keer genieten, bestel dan hier.

jaimy
14 julho 2023

altijd ruim optijd en super verse shushi altijd!! top service en mensen altijd super lief

Van Wijk
10 julho 2023

Bestelling staat op tijd klaar, vaak een extraatje erbij en top kwaliteit!

Tobias Horing
9 julho 2023

Heerlijk lekkere sachimi en sushi, Snelle en vriendelijke service.

Charlotte
8 julho 2023

Superlekker gegeten! We hadden de hele dag geschilderd in huis en waren toe aan lekker eten, nou dat kregen we! Alles goed warm en vers, heerlijk.

Nancy
7 julho 2023

Heerlijke sushi, lekker dichtbij het strand om even wat daar te halen. Top service vriendelijk ontvangen door personeel.

Ed
5 julho 2023

We waren heel blij mee. Heerlijke!

Mady jacobs
2 julho 2023

Altijd weer erg lekker en genieten

Manon Does
2 julho 2023

Ziek geworden. Hele nacht liggen braken en aan de diarree

Nbbb
25 junho 2023

Heel lekker

Monique
23 junho 2023

Weer heerlijk gegeten

Jesse Snow
6 junho 2023

Very good ! Lots of wasabi :)

R
2 junho 2023
Dimitris
31 maio 2023

Heel lekker pokebowl, sushi en boba tea! Perfect keus voor een zaterdagavond!

Petra
31 maio 2023

Heerlijk zoals altijd!

Teo
28 maio 2023

Goeie service , altijd netjes

Prins
25 maio 2023

Erg lekker eten en goed betaalbaar!! Vriendelijke eigenaar die zorg een aandacht heeft voor zijn producten en klanten. Dat jullie nog maar lang mogen doorgaan met deze zaak!

Linda
25 maio 2023

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Monique van Tol
18 maio 2023

Super lekker! Netjes op tijd bezorgd.

Elisabeth
15 maio 2023

Altijd lekker en supersnel

Martijn
15 maio 2023

Altijd lekker, en erg vriendelijk.

N
13 maio 2023

Goede service, snel bezorgd en heerlijk gegeten

Patrick
7 maio 2023

Heerlijk eten. De gyoza’s waren zelfs nog kokend heet toen ze bezorgd werden. Top!

Lotte
3 maio 2023

Bezorging was heel snel en het is altijd heerlijk! :)

Jeroen
1 maio 2023

Wel beter gewend ossenhaas was droog klein bakje nasi naar mijn gevoel salade dressing te machtig

BenK
28 abril 2023

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten. Netjes en op tijd bezorgd:)

wouter
23 abril 2023

altijd goed hier

F. Bouman
22 abril 2023

heerlijk gegeten!

Rhe
21 abril 2023

Super

Jacqueline de Hilster
18 abril 2023

Heerlijk eten en prima bezorging, alleen een beetje jammer dat de bezorger vertelde dat er een gratis gegrilde zalm bij zou zitten, maar helaas.........dat was niet het geval. En wij maar zoeken in de papieren zak maar echt niet gevonden ;-)

Jolande
17 abril 2023

Zeer smaakvol en vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurice Jansen
15 abril 2023
Halchenko
8 abril 2023
Marian
6 abril 2023
Petra
3 abril 2023

Zoals altijd heerlijk!! zeer goede kwaliteit rauwe vis!

Jeroen
25 março 2023

Eten was wederom voortreffelijk!!

Jan
18 março 2023

Zoals altijd was het weer overheerlijk en wij werden verwend met wat extra sushi buiten de extra sushi vanwege bestelling op de eigen site. Bezorging stipt op tijd. Top alles

Jennifer
5 março 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging

Jessy
4 março 2023

Het was weer heerlijk! Wij zijn fan! En zelfs vanuit IJmuiden waren de warme gerechten nog warm!

Gerrit
27 fevereiro 2023
Jeroen
27 fevereiro 2023

Het eten was grandioos! Echt een aanrader !!

Mtw jacobs
26 fevereiro 2023

Heerlijk eten 1e keer besteld en gaan dat zeker vaker doen. Tip...bijvoorbeeld de gegrilde zalm ook apart te doen ipv een heel menu.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
26 fevereiro 2023

Lekkers vers en ook op zondag snel bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

.
26 fevereiro 2023

Zoals altijd weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke
25 fevereiro 2023

Sushi mix weer heerlijk. Als warm hapje hadden wij de mini loempiaatjes en als gratis bestelling gefrituurde garnalen. Beide prima van smaak maar mocht qua temperatuur wel wat heter zijn.

Monique
12 fevereiro 2023
Salem
12 fevereiro 2023

Snel voorbereid, het eten was heerlijk en vriendelijke personeel!

Diaan
5 fevereiro 2023

Snel en vooral echt heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrea
5 fevereiro 2023

Heerlijke poke bowls en sushi's gegeten.

Mandy
28 janeiro 2023
Feya
27 janeiro 2023
Elisabeth
24 janeiro 2023

Altijd goed

Agatha Vrouwentonf
22 janeiro 2023
Marian
19 janeiro 2023

Top maaltijd en heel goede service!

Steffie
15 janeiro 2023

Betere sushi bestaat niet!

Do
14 janeiro 2023

Top! Absoluut favoriet voor lekkere sushi thuisbezorgd.

RH
12 janeiro 2023

Ik bestel hier altijd, nooit wat te klagen gehad, maar het was vanavond echt niet te eten, we hadden veel verschillende dingen, maar niks was lekker. Zonde van de 73 euro

Reacção a Minato Mirai

Wij betreuren dat de geleverde bestelling niet naar wens was geweest. Zoals u al had aangegeven, had u diverse gerechten besteld (verschillende soorten sushi's, gefrituurde hapjes, hoofdgerecht etc). Gezien er 'niks lekker' was geweest, zijn wij erg benieuwd naar uw negatieve ervaring. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij aan eventuele verbeterpunten kunnen werken.

Jacqueline de Hilster
10 janeiro 2023

Heerlijke sushi, op tijd geleverd, complimenten

Ikapika
6 janeiro 2023

Superlekker en altijd mooi op tijd. De maki met spicy tonijn is een aanrader.

Mette Bouman
4 janeiro 2023

Lekkere sushi en zeer vriendelijke en proaktief telefonisch contact over glutenvrij (is mogelijk in overleg). Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

S. Vd Zwet
31 dezembro 2022
Petra
28 dezembro 2022

In een woord HEERLIJK.

Anoniem
26 dezembro 2022

FANTASTISCH, ieder jaar weer is het genieten op kerstavond. Alles keurig verpakt, heerlijke gerechten en precies op tijd geleverd. Allemaal genoten en ook het extra kadootje hebben we opgemaakt. Tot de volgende keer. M.

Tom
26 dezembro 2022

Super lekkere usuyaki en heerlijk knapperige gyoza! Sushi lekker vers en smaakvol! Snel bezorgd op 1e kerstdag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
25 dezembro 2022

Heerlijk!

Rob
23 dezembro 2022

Het was weer erg smakelijk.

Amber
23 dezembro 2022

Super lekker., altijd snel en op tijd. Echt een aanrader

Jessy
17 dezembro 2022

Altijd goed! En snel bezorgd zelfs in Zwanenburg! :)

Reacção a Minato Mirai

Wat fijn om te horen dat het naar wens was! Dank je wel, Jessy!

Rob
15 dezembro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Rob!

Chantal
12 dezembro 2022

Eten altijd erg lekker, warm, vriendelijk en snelle bezorging. Geweldige service!

Reacção a Minato Mirai

Super bedankt voor je positieve review, Chantal!

Petra
5 dezembro 2022

Het is altijd heel lekker maar gisteren was het HEERLIJK!!!

Reacção a Minato Mirai

Wat ontzettend leuk om te horen! Dank je wel, Petra!

Jan Blom
3 dezembro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review, Jan.

Zwaan
2 dezembro 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Frenk
2 dezembro 2022

De vegetarische gyoza is een aanrader!

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel, Frenk!

Mandy
30 novembro 2022

Altijd goed, bedankt!

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review!

T
27 novembro 2022

Snel bezorgd en super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Duygy
27 novembro 2022

Enige restaurant in de buurt die daadwerkelijk op tijd bezorgd. Eten smaakt erg lekker. Er wordt goed rekening gehouden met wat je vraagt in de opmerkingenveld. Mijn favo sushi plek!

Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Duygy! We doen altijd ons best om de bestellingen te bezorgen op de gewenste tijdstip van onze klanten. Fijn dat dit ook wordt gewaardeerd. Bedankt voor je positieve review en graag tot snel!

Teoman
23 novembro 2022

Goede service en goed eten !

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel, Teoman!

Kim
6 novembro 2022

Pokebowl was lekker, gevarieerd en goed gevuld.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Kim!

Rens
31 outubro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review, Rens!

Dennis
30 outubro 2022

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Dennis!

Dianne Zandvliet
29 outubro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Dianne!

Jan Blom
27 outubro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Jan!

Frenk
26 outubro 2022

Altijd goed, altijd kwaliteit, altijd lekker.

.
24 outubro 2022

Zeer slechte sushi, ik besteld vaker maar nog nooit zo slecht gehad. Verkeerde sushi geleverd en nog ziek van geworden ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor uw review. Al onze sushi's worden dagvers bereid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We betreuren te lezen dat de geleverde sushi en uw lichamelijke reactie daarop niet naar verwachting was. Bij uw bestelling van 23 oktober meldde u dat de gratis sushi verrassing ontbrak bij uw laatste bestelling van een maand geleden. Wij hadden dit destijds graag direct van u vernomen zodat we samen konden kijken naar een oplossing. Naar aanleiding hiervan is de bereiding van uw bestelling daarom bijzonder zorgvuldig gebeurd en is het na meermaals controle (door meerdere collega's) en onder extra toezicht ingepakt voordat deze met de bezorger meeging. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen indien u dit wenst en/of uw ontevredenheid met ons wilt delen.

Maaike
16 outubro 2022

Super lekker gegeten. Bezorgtijd rond de 40 min. Was van te voren bekend. Wat ik super netjes vond was dat je via de mail op de hoogte gehouden werd van de status van de bestelling.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Maaike! Wij zijn blij te horen dat het allemaal naar wens was gegaan. Tot de volgende keer!

S Roelofs
15 outubro 2022

Vlot en netjes bezorgd. Heerlijk gegeten

Reacção a Minato Mirai

Wat fijn om te horen dat het naar wens was! Bedankt en hopelijk tot snel!

Henk
11 outubro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt, Henk!

Tessa
10 outubro 2022

Altijd heerlijke sushi, aardige bezorgers. Komt op afgesproken tijd. Beste sushi bezorger van IJmuiden. Voor ons zeker 1x per maand sushi bij Minato, al is het soms 1x per week :)

Reacção a Minato Mirai

Erg leuk om te horen. Dank je wel

DvD
10 outubro 2022

Ik heb al vaker besteld bij Minato Marai, maar deze keer was het niet best. Het was te warm, zag er onaantrekkelijk uit en de smaak was ook niet om over naar huis te schrijven. Met een telefoontje aangegeven, maar daar werd ook niet best op gereageerd. Jammer! Gemiste kans.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
10 outubro 2022

Wij bestellen regelmatig! Altijd vers en bij een bestelling nog nooit iets tekort gehad!! Met recht de beste sushi zaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel Bart. En je favoriete biefrolletjes zijn weer te bestellen.

Michael
10 outubro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review

Gerrit
3 outubro 2022

weer een heerlijke pokébowl gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

De pokebowls zijn inderdaad heerlijk. Dank je wel.

K.
1 outubro 2022

Heerlijk gegeten.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review

Darina
30 setembro 2022

De sushi is super lekker en bezorging was ook snel 😊

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel Darina.

Liedje
26 setembro 2022

We hebben weer genoten. Snel vers en voor herhaling vatbaar. Ook zo fijn dat allergenen aangeven staat 👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt Liedje.

Ikapika
25 setembro 2022

Altijd lekker en altijd goed op tijd. Mooie ruime porties. En de gratis verrassing was een heerlijke bijvangst. Hoogtepuntje op mijn verjaardag. Dankjewel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Ikapika, leuk dat je op je verjaardag aan ons denk. Dank je.

Marisa
6 setembro 2022

Lekker en vriendelijk geholpen

Reacção a Minato Mirai

Marisa, dank je wel.

Otte
6 setembro 2022

Onze favoriet! Sushi is vers en goed gemaakt. Bezorger is altijd super vriendelijk en snel.

Reacção a Minato Mirai

We proberen altijd ons best te doen om alles zsm te leveren. Dank je wel.

Petra
24 agosto 2022

Was weer heerlijk zo'n goede kwaliteit rauwe vis, top Sushi, Sashimi en Uramaki!

Reacção a Minato Mirai

Petra, bedankt.

Anna
20 agosto 2022

Ik heb voor het eerst besteld, zeker niet voor het laatst. Ik heb heel lekker gegeten en exact op tijd werd het bezorgd. Een aanrader dus.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt Anna.

Sushi liefhebber
13 agosto 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positief review.

Wolsink
2 agosto 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt meneer Wolsink.

Joris
31 julho 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt Joris

Björn Balk
29 julho 2022

Es war sehr lecker mit einem guten Preis-Leistungs-Verhältnis.

Reacção a Minato Mirai

Vielen Dank

Bf de vries -de jong
23 julho 2022

Vriendelijke bezorger, verders geen opmerkingen

Reacção a Minato Mirai

Erg leuk om te horen. dank je wel.

D. Gillis
23 julho 2022

Bezorger was keurig op tijd, ik ook kreeg ook nog extra sushi en het heerlijk 👍👌

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review.

Vink
19 julho 2022

Zo lekker weer!

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel :)

Frenk
18 julho 2022
Reacção a Minato Mirai

Erg bedankt. Tot gauw weer.

Engracia
16 julho 2022

Snelle bezorging, altijd lekker! Lieve mensen.

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel. Erg fijn om te horen.

Rk
7 julho 2022

Bezorging is altijd optijd en vriendelijk, ook het eten is altijd goed. Zit een sushi tent recht naast mijn huis, maar bestel toch altijd hier omdat het gewoon het lekkerst is.

Reacção a Minato Mirai

dank je wel. Erg fijn om te horen.

Wendy
5 julho 2022

Ik heb van elke hap genoten heerlijk vers en altijd mooi op tijd suoer

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel Wendy

Jan
4 julho 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt Jan

E.
3 julho 2022

Verse sushi, snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positief review

Nico de Graaff
3 julho 2022

Vers, heel goed bereid, en stipt op tijd! Heerlijk gegeten 😀

Reacção a Minato Mirai

Fijn dat alles naar wens was.

Jan Blom
25 junho 2022

Eten voortreffelijk en limited editions/specials eveneens en creatief. Stipte levering

Reacção a Minato Mirai

Bedankt Jan

Jeroen
20 junho 2022

Prima, alleen er was aangegeven om mini loempia's te krijgen. Helaas zaten die er niet bij. Anders hadden we die wel besteld. Dat was een beetje jammer, verder was het lekker!

Reacção a Minato Mirai

Beste Jeroen, zoals telefonisch al aangegeven, had je eigenlijk niet de mini loempia's als gratis hapje gekozen, maar de Kappa maki. Dat staat ook op de bon. Neem Voortaan direct telefonisch contact met ons op. Wie weet kunnen we dan nog snel wat regelen. Toch nog bedankt voor je review.

Jacqueline
15 junho 2022

heerlijke sushi, en supersnel en op tijd bezorgd. Dikke pluim

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel.

Hoogland
13 junho 2022

Spareribs en pokebowl besteld. Erg goed, heerlijk!! Bezorging ook goed en sneller dan aangegeven. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Dank je

Lianne
10 junho 2022

Het was alweer heerlijk 🍣

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel!

Wendy Van Ombergen
5 junho 2022

Was weer super lekker en vers en zelfs binnen de aangegeven tijd van bezorgen bedankt toppers

Reacção a Minato Mirai

We doen ons uiterste best om het zsm te leveren. Dank je.

Marian
2 junho 2022

Top!

Reacção a Minato Mirai

Dank je!

Naomi
2 junho 2022
Reacção a Minato Mirai

Dank je

Rob
29 maio 2022

Super lekker en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Best Rob, Bedankt voor je positieve review. We proberen altijd ons best te doen om het zo lekker en zo snel mogelijk te leveren.

Anoniem
27 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Mandy
27 maio 2022

Het was weer heerlijk, bedankt!!

Reacção a Minato Mirai

Mandy, Jij ook bedankt!

Joke
27 maio 2022

Het was weer heerlijk!

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review!

Eva
26 maio 2022

De sashimi smolt bijna op de tong, heerlijk! En voldoende sojasaus en wasabi, blij mee!

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling!

E
20 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Dank je wel!

Frenk
19 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review! Tot gauw weer!

Ingrid Roodenburg
16 maio 2022

Perfecte sushi. Zoals altijd

Reacção a Minato Mirai

Super bedankt!

Jet
15 maio 2022

De sojabonen mogen zouter van smaak

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Yukyin
11 maio 2022

Erg lekker ,maar alleen de gember smaakte raar.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Petra
9 maio 2022

Heerlijk, ook de poké bowl is een aanrader.

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel! Wat fijn om te horen dat de poké bowl naar wens was!

Mandy
8 maio 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Reacção a Minato Mirai

Super lief, dank je wel!

Astrid Hart
7 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

T. Sprenger
7 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Gerrit
5 maio 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

E. deBruijn
1 maio 2022

Sushi mix B laten bezorgen. Bezorging kwam keurig op het vooraf aangegeven tijdstip.. Kwaliteit van de sushi was prima en ik heb dan ook heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve feedback!

Richard
30 abril 2022

Was weer heerlijk

Oscar
29 abril 2022
Reacção a Minato Mirai

Dank je wel.

Tim
21 abril 2022

Heel erg lekker. Er zat ruim voldoende soja en wasabi bij (kan wel wat minder zelfs 😉)

Reacção a Minato Mirai

Liever net een beetje te veel dan te weinig. nog bedankt en graag tot gauw.

Rc
19 abril 2022

Personeel/bezorger erg vriendelijk, goede kwaliteit en warme gerechten goed warm bezorgd

Reacção a Minato Mirai

Dankjewel en graag tot gauw weer.

Margot
15 abril 2022

Ik heb een onderdeel van de bestelling helaas niet gekregen, Maar normaal is het altijd prima

Reacção a Minato Mirai

Beste Margot, zoals telefonisch uitgelegd, was je bestelling wel compleet. Graag tot gauw weer. groetjes

Erik van Leeuwen
10 abril 2022

Al diverse keren hier besteld, Gisteren voor het eerst via hun eigen website/app. Het was wederom erg goed. Eén dingetje: i.pv. het Ebi Setmenu, kreeg ik Ebi Fry. Ik wilde hier een mailtje over sturen, maar zij publiceren geen emailadres, zo lijkt het. Ik kon het niet vinden i.i.g. Dus dan maar hier ...

Reacção a Minato Mirai

Beste Erik, Bedankt voor je bestelling die je rechtstreeks op onze site had besteld. We hebben bewust onze email niet op de site gezet, want voor elke kleine vraag of wijziging, gaan mensen dan mailen en deze wordt en kan helaas niet meteen beantwoord worden. Bellen is de snelste methode. Het is namelijk zo , dat de Ebi setmenu uit de Ebi Fry en gebakken rijst bestaat. Dus het klopt dat u dan de Ebi Fry moet ontvangen. Staat ook bij omschrijving. Ik hoop dat voor de rest alles naar wens wens en mocht er voortaan vragen zijn, dan mag u ons meteen bellen.

Busra
5 abril 2022
Reacção a Minato Mirai

Jammer dat het niet helemaal naar wens was.

Axel
4 abril 2022

Bedankt voor het altijd goede eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Jij ook erg bedankt!!

Lizet
26 março 2022

Erg lekker altijd, mjom mjom. Bezorger ook vrolijk en redelijk snel was het er.

Reacção a Minato Mirai

Dank je wel!

Marjolein
24 março 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Anoniem
19 março 2022

Snel bezorgd. Mooi en netjes ingepakt

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Esther burgerhout
6 março 2022

Super snelle levering met een aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review en tot gauw weer.

Rianne
3 março 2022

Supersnel, altijd lekker

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor je review. We zullen ons best blijven doen.

M. Van Swaaningen
27 fevereiro 2022

Super geregeld ook het bezorgen in Heemskerk

Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review, hopelijk tot snel!

K. den Hollander
27 fevereiro 2022

Het eten was in 1 woord geweldig en uitstekend verzorgd. Onze complimenten!! Aandachtspunt is wel om het restaurant te bereiken moet er gebruik worden gemaakt van een trap, wat voor mij persoonlijk wat problemen opleverde in verband met mijn knie.

Reacção a Minato Mirai

Beste heer den Hollander, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens is. En wij beschikken ook over een lift. Mocht u de volgende keer langskomen, dan kunt u daar gebruik van maken. En uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hopelijk tot de volgende keer!

Ingrid
22 fevereiro 2022
Reacção a Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Liedje
20 fevereiro 2022

Het was weer fantastisch. . Ondanks de storm snelle en goede bezorging. Het heeft ook wederom weer goed gesmaakt en zo fijn dat glutenvrij goed staat aangegeven!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Minato Mirai

Hartelijk dank voor de positieve review!

Eylem
19 fevereiro 2022

Heerlijk bereid, we merkten echt de verschil! Zeker een aanrader en wij zullen regelmatig herhalen. Ook lief dat we eerder dan de aangegeven tijd mochten ophalen...

Reacção a Minato Mirai

Hi Eylem, super bedankt voor de lieve woorden. Dat waarderen wij enorm! Hopelijk tot snel weer!

Irma
18 fevereiro 2022

Alles is gewoon top altijd goed ook de bezorging

Reacção a Minato Mirai

Hi Irma, super lief van je lieve woorden. Dat wordt enorm gewaardeerd! Tot de volgende keer weer!

B. Kerkhoff
13 fevereiro 2022

Smaakte zoals verwacht weer voorteffelijk en vers, levering netjes op de afgesproken tijd :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Egbert
7 fevereiro 2022
Kamila van der Pol
6 fevereiro 2022

Deze keer was niet vers :(!!!?

Edwin
5 fevereiro 2022

Het eten is heerlijk..

michelhessels@yahoo.nl
1 fevereiro 2022

goed ,top , en snel .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lizzy
29 janeiro 2022

Altijd lekker en mooi op tijd.

T.s
23 janeiro 2022

Top restaurant met geweldige uitstraling en respect voor klanten!

Petra
23 janeiro 2022

HEERLIJK!!!

Marian
18 janeiro 2022

Heerlijk gegeten!

Mariam
17 janeiro 2022
Cindy Zonneveld
17 janeiro 2022

Bedankt, wij hebben weer heerlijk gegeten en komen zeker terug!

Dalm
16 janeiro 2022

Enorme tegenvaller! Gezien de prima beoordelingen hadden wij véél meer verwacht! Veel rijst, weinig vulling. Kortom wij komen niet terug.

Ron en Mariëtta
9 janeiro 2022

Superheerlijke sushi! Echt positief verschil met de fast-food-versies. Bestellen gaat erg makkelijk en de bezorging is mooi op tijd en goed verzorgd (warme gerechten ook)

Linda
1 janeiro 2021

Snel bezorgt en volgens mijn dochter lekkere sushi!!

Pim Aerts
31 dezembro 2021

TOP restaurant! We hebben er twee dagen achter elkaar afgehaald (Suhshi en pokebowl), volop genoten! Omdat we op Basecamp IJmuiden stonden en geen thee mee hadden, hebben ze zelfs een paar zakjes thee er bij gedaan :-).

Menno
28 dezembro 2021

Superlekker, goede communicatie over bezorging. Highly recommended!

Amber
28 dezembro 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Top!

Petra
28 dezembro 2021

TOP!!! ook de tataki inktvis!

Isa Boztoprak
27 dezembro 2021

Voor deze prijs mag beter compact verpakt bezorgt worden I.p.v. losse plastic zakjes of folie...

xam
27 dezembro 2021

aardige bezorger en kregen gewoon een paar stukjes sushi cadeau😍

Esther
26 dezembro 2021

Heerlijke sushi!

nicolevandenbroek77@gmail.com
19 dezembro 2021

Heerlijk vers en goede snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liedje
18 dezembro 2021

Het was weer heerlijk

Oscar
17 dezembro 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd

Rene van der Laan
16 dezembro 2021

was weer heerlijk, super vers en snel geleverd top kwaliteit..

W van Gelder
12 dezembro 2021
Stefan
12 dezembro 2021

Heerlijk en warm eten (zoals altijd), snel bezorgd, vriendelijke personeel. 100% een aanrader!

John
8 dezembro 2021

Bezorging (in Haarlem) prima op tijd. Alle gerechten van uitstekende kwaliteit. Zoveel beter dan die sushiboeren die je tegenwoordig overal ziet.

Erik
5 dezembro 2021

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.vellema
28 novembro 2021
Arjen
28 novembro 2021
S. Dekker
28 novembro 2021

Echt heerlijk eten. De sushi "restaurants" poppen op als paddenstoelen, en sommige zijn misschien wat goedkoper, maar halen het bij lange na niet qua kwaliteit! Ze komen geen eens in de buurt! Ook de bezorging is super snel en vriendelijk. Ik bestel nergens anders meer.

Marcel
21 novembro 2021
Sander
21 novembro 2021

supersnelle bezorging en het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zoë Kwakkel
21 novembro 2021

Weer heerlijk genoten.

Ikapika
19 novembro 2021

De sake tataki nigiri en de spicy tuna hosomaki zijn echte aanraders!

Rene van der Laan
18 novembro 2021

top kwaliteit, niet de goedkoopste maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon de beste betaalbare sushi in de regio 👍🙏

Ijmuiden
13 novembro 2021
Petra
13 novembro 2021

De beste!!!

Jack
8 novembro 2021

De kwaliteit was top, echt heerlijk gegeten met z'n vieren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Orlanda
7 novembro 2021

Helaas de laatste keer dat ik sushi kan bestellen door verhuizing! Dit is de enige plek waar ik sushi bestelde. Altijd vers en snel gebracht 💛

De haas
4 novembro 2021

Het was weer super lekker toppers

de Vries
1 novembro 2021

Was goed en lekker. Mooi op tijd bezorgd. Jammer dat de bestelde en betaalde Yaki Meshi niet meegeleverd was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ikapika
30 outubro 2021

Heerlijke sushi! De sake tataki nigiri is een echte aanrader. Alles mooi op tijd geleverd.

Esther
24 outubro 2021

Altijd echt heel lekker!

Marianne
21 outubro 2021

Het smaakte weer top! Bedankt voor het extraatje. Tot gauw weer.

Chris
20 outubro 2021

Weer genieten! Bestel er bijna elke maand, voor een best bedrag.

Vincent
16 outubro 2021

Helaas is het vrij kostbaar maar zou wekelijks willen bestellen. Was top en erg snel bezorgd. Bedankt!!

Eva
14 outubro 2021

Altijd goed en snel

Egmond
10 outubro 2021

Zo als altijd TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suzanne Prins
4 outubro 2021
Petra
4 outubro 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!

Jet
3 outubro 2021

Gewoon goed en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessy
1 outubro 2021

Wat lekker eten weer! Deze keer poke bowls besteld. Echt een aanrader. En wederom keurig op tijd bezorgd.

A
24 setembro 2021
Meerkerk
19 setembro 2021

Is altijd super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cuperus
18 setembro 2021

Altijd top, eten altijd op tijd en altijd heerlijk! Wij bestellen altijd sushi bij minato Mirai en nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

Bakker
15 setembro 2021

Altijd goede kwaliteit en alles even lekker!

Mireille
12 setembro 2021

Was lekker alleen waren bij sommige de rijst niet gaar. En dat was vooral bij de Tempura uramaki en dat vond ik erg jammer.

Oscar
10 setembro 2021

Heerlijk gegeten👍

Mandy
3 setembro 2021

Altijd goede service en lekker eten!

Petra
30 agosto 2021

Super kwaliteit! Elke keer weer lekkerder!!

Fioole
23 agosto 2021

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

J. Elenbaas
23 agosto 2021

Zoals altijd lekker en top kwaliteit

Aniek
17 agosto 2021

Snelle bezorging en verse Sushi

Sidney Holleman
14 agosto 2021

Perfect

Daphne
9 agosto 2021

Het eten was heerlijk. Ik werd gebeld over de bezorging, dat het een druk tijdstip is en of een kwartiertje eerder eventueel ook goed was. Was helemaal prima en ze waren keurig op tijd, heel tevreden!

H Bonarius
8 agosto 2021

Super vers, snel en goede service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W van gelder
1 agosto 2021

Eten was top, levering op tijd. Goede comminicatie vooraf.

Patrick
31 julho 2021

De sushi was echt super gisteravond. ! Vooral de geflambeerde zalm is echt top. Altijd hele goede kwaliteit en verse vis echt super !! Bezorging ook precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader Minato !

H bonarius
29 julho 2021

Prima service, kwaliteit hoog

Anoniem
28 julho 2021

Altijd héérlijk eten bij Minato \o/

Matthijs
26 julho 2021

Top sushi!!! Altijd goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
25 julho 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Eva
24 julho 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit van eten. Echt een aanrader!

Zoë
22 julho 2021

Heerlijk gegeten en oprecht genieten. Dankjulliewel

Anoniem
12 julho 2021

Heerlijk en vers !!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

An
11 julho 2021

Wat een top service. Onze zoon was jarig en dat hadden wij vermeld bij de bestelling. Hij kreeg een extra suprice met een happy birthdag sticker erop. Hij was helemaal blij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hogenstijn
11 julho 2021

Exact op tijd was de bestelling klaar. Alles netjes verpakt om mee te nemen. Thuis alles uitgepakt, waarbij alles netjes verzorgd bij elkaar verpakt was. Wij hebben genoten van een goede smakelijke zelf gekozen maaltijd.

Miranda
11 julho 2021

Voor het eerst besteld. Het eten is heerlijk. Wel prijzig.

Zoë
10 julho 2021

Kort gegrilde Tonijn en Biefstuk met gebakken rijst. Het blijft een tongstrelende ervaring. Verrukkelijk

Chris
5 julho 2021

Weer heel goed. Super snel bezorgd!

Xenja
4 julho 2021

Het is wat aan de duurdere kant maar wel te overzien voor een keertje. Yakitori Kipspiecies waren heerlijk, zeewier salade ook. Ribs waren best droog met weinig saus, vlees wel zacht.

Petra
28 junho 2021

Super lekker en top kwaliteit ook de sashimi!

Alle zvegter
26 junho 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ! 👍

Frank en Linda uit Santpoort
26 junho 2021

Heerlijk was het weer!

Groot
23 junho 2021

Stipte bezorging. Voor ieder wat wils. Heerlijke noedels, geweldige sushi. Echt een feest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Breurken
21 junho 2021

Prima verzorgd en exact op tijd. Zeker aan te bevelen. Ik heb dit adres ook van een vriendin.

Anoniem
18 junho 2021

Altijd top hier! Snelle bezorging, kwaliteit is super en vriendelijke bezorgers. Aanrader!