Bewertungen von Minato Mirai IJmuiden

Neue Beurteilungen

5.0
Jeroen
23 September 2023
Rob
18 September 2023

Super lekkere poké bowls, bijgerechten zijn ook lekker. Vriendelijke en attente bezorging. Leuke zaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap
30 August 2023
Van oudvorst
26 August 2023

Prima heerlijk eten en super bediening

Maria de boer
24 August 2023
Petra
21 August 2023

Zoals altijd vers gemaakt en de smaak is heerlijk!!!

Laurine
19 August 2023

Altijd heel vers, heerlijk op smaak en warm (en op tijd!) bezorgd. Zoals mijn bezoek vanavond zei: “heel verfijnd”; van de gyoza’s, tot de sushi tot de beef tataki. Heerlijk, als wij onszelf optimaal willen verwennen kiezen we voor Minato Mirai!

Bart
14 August 2023

top restaurant met heerlijk eten en een goede en snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nico Raspoort
22 Juli 2023

Altijd enorme goede sushi maar dit keer was het iets minder. Misschien even een andere kok

Nick
17 Juli 2023

Altijd super! Beste van IJmuiden

Cindy
17 Juli 2023
Rutger
14 Juli 2023

Bij Minato Mirai eten bestellen, is elke keer feest! Heerlijke sushi, mals vlees (en vis!) bij de hoofdgerechten, knapperige salades en zonder enige twijfel de lekkerste gebakken rijst in de regio (ook de volgende dag nog). Wil je echt een keer genieten, bestel dan hier.

jaimy
14 Juli 2023

altijd ruim optijd en super verse shushi altijd!! top service en mensen altijd super lief

Van Wijk
10 Juli 2023

Bestelling staat op tijd klaar, vaak een extraatje erbij en top kwaliteit!

Tobias Horing
9 Juli 2023

Heerlijk lekkere sachimi en sushi, Snelle en vriendelijke service.

Charlotte
8 Juli 2023

Superlekker gegeten! We hadden de hele dag geschilderd in huis en waren toe aan lekker eten, nou dat kregen we! Alles goed warm en vers, heerlijk.

Nancy
7 Juli 2023

Heerlijke sushi, lekker dichtbij het strand om even wat daar te halen. Top service vriendelijk ontvangen door personeel.

Ed
5 Juli 2023

We waren heel blij mee. Heerlijke!

Mady jacobs
2 Juli 2023

Altijd weer erg lekker en genieten

Manon Does
2 Juli 2023

Ziek geworden. Hele nacht liggen braken en aan de diarree

Nbbb
25 Juni 2023

Heel lekker

Monique
23 Juni 2023

Weer heerlijk gegeten

Jesse Snow
6 Juni 2023

Very good ! Lots of wasabi :)

R
2 Juni 2023
Dimitris
31 Mai 2023

Heel lekker pokebowl, sushi en boba tea! Perfect keus voor een zaterdagavond!

Petra
31 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd!

Teo
28 Mai 2023

Goeie service , altijd netjes

Prins
25 Mai 2023

Erg lekker eten en goed betaalbaar!! Vriendelijke eigenaar die zorg een aandacht heeft voor zijn producten en klanten. Dat jullie nog maar lang mogen doorgaan met deze zaak!

Linda
25 Mai 2023

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Monique van Tol
18 Mai 2023

Super lekker! Netjes op tijd bezorgd.

Elisabeth
15 Mai 2023

Altijd lekker en supersnel

Martijn
15 Mai 2023

Altijd lekker, en erg vriendelijk.

N
13 Mai 2023

Goede service, snel bezorgd en heerlijk gegeten

Patrick
7 Mai 2023

Heerlijk eten. De gyoza’s waren zelfs nog kokend heet toen ze bezorgd werden. Top!

Lotte
3 Mai 2023

Bezorging was heel snel en het is altijd heerlijk! :)

Jeroen
1 Mai 2023

Wel beter gewend ossenhaas was droog klein bakje nasi naar mijn gevoel salade dressing te machtig

BenK
28 April 2023

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten. Netjes en op tijd bezorgd:)

wouter
23 April 2023

altijd goed hier

F. Bouman
22 April 2023

heerlijk gegeten!

Rhe
21 April 2023

Super

Jacqueline de Hilster
18 April 2023

Heerlijk eten en prima bezorging, alleen een beetje jammer dat de bezorger vertelde dat er een gratis gegrilde zalm bij zou zitten, maar helaas.........dat was niet het geval. En wij maar zoeken in de papieren zak maar echt niet gevonden ;-)

Jolande
17 April 2023

Zeer smaakvol en vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurice Jansen
15 April 2023
Halchenko
8 April 2023
Marian
6 April 2023
Petra
3 April 2023

Zoals altijd heerlijk!! zeer goede kwaliteit rauwe vis!

Jeroen
25 MĂ€rz 2023

Eten was wederom voortreffelijk!!

Jan
18 MĂ€rz 2023

Zoals altijd was het weer overheerlijk en wij werden verwend met wat extra sushi buiten de extra sushi vanwege bestelling op de eigen site. Bezorging stipt op tijd. Top alles

Jennifer
5 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging

Jessy
4 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk! Wij zijn fan! En zelfs vanuit IJmuiden waren de warme gerechten nog warm!

Gerrit
27 Februar 2023
Jeroen
27 Februar 2023

Het eten was grandioos! Echt een aanrader !!

Mtw jacobs
26 Februar 2023

Heerlijk eten 1e keer besteld en gaan dat zeker vaker doen. Tip...bijvoorbeeld de gegrilde zalm ook apart te doen ipv een heel menu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
26 Februar 2023

Lekkers vers en ook op zondag snel bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.
26 Februar 2023

Zoals altijd weer top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke
25 Februar 2023

Sushi mix weer heerlijk. Als warm hapje hadden wij de mini loempiaatjes en als gratis bestelling gefrituurde garnalen. Beide prima van smaak maar mocht qua temperatuur wel wat heter zijn.

Monique
12 Februar 2023
Salem
12 Februar 2023

Snel voorbereid, het eten was heerlijk en vriendelijke personeel!

Diaan
5 Februar 2023

Snel en vooral echt heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andrea
5 Februar 2023

Heerlijke poke bowls en sushi's gegeten.

Mandy
28 Januar 2023
Feya
27 Januar 2023
Elisabeth
24 Januar 2023

Altijd goed

Agatha Vrouwentonf
22 Januar 2023
Marian
19 Januar 2023

Top maaltijd en heel goede service!

Steffie
15 Januar 2023

Betere sushi bestaat niet!

Do
14 Januar 2023

Top! Absoluut favoriet voor lekkere sushi thuisbezorgd.

RH
12 Januar 2023

Ik bestel hier altijd, nooit wat te klagen gehad, maar het was vanavond echt niet te eten, we hadden veel verschillende dingen, maar niks was lekker. Zonde van de 73 euro

Antwort von Minato Mirai

Wij betreuren dat de geleverde bestelling niet naar wens was geweest. Zoals u al had aangegeven, had u diverse gerechten besteld (verschillende soorten sushi's, gefrituurde hapjes, hoofdgerecht etc). Gezien er 'niks lekker' was geweest, zijn wij erg benieuwd naar uw negatieve ervaring. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij aan eventuele verbeterpunten kunnen werken.

Jacqueline de Hilster
10 Januar 2023

Heerlijke sushi, op tijd geleverd, complimenten

Ikapika
6 Januar 2023

Superlekker en altijd mooi op tijd. De maki met spicy tonijn is een aanrader.

Mette Bouman
4 Januar 2023

Lekkere sushi en zeer vriendelijke en proaktief telefonisch contact over glutenvrij (is mogelijk in overleg). Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

S. Vd Zwet
31 Dezember 2022
Petra
28 Dezember 2022

In een woord HEERLIJK.

Anoniem
26 Dezember 2022

FANTASTISCH, ieder jaar weer is het genieten op kerstavond. Alles keurig verpakt, heerlijke gerechten en precies op tijd geleverd. Allemaal genoten en ook het extra kadootje hebben we opgemaakt. Tot de volgende keer. M.

Tom
26 Dezember 2022

Super lekkere usuyaki en heerlijk knapperige gyoza! Sushi lekker vers en smaakvol! Snel bezorgd op 1e kerstdag

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
25 Dezember 2022

Heerlijk!

Rob
23 Dezember 2022

Het was weer erg smakelijk.

Amber
23 Dezember 2022

Super lekker., altijd snel en op tijd. Echt een aanrader

Jessy
17 Dezember 2022

Altijd goed! En snel bezorgd zelfs in Zwanenburg! :)

Antwort von Minato Mirai

Wat fijn om te horen dat het naar wens was! Dank je wel, Jessy!

Rob
15 Dezember 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Rob!

Chantal
12 Dezember 2022

Eten altijd erg lekker, warm, vriendelijk en snelle bezorging. Geweldige service!

Antwort von Minato Mirai

Super bedankt voor je positieve review, Chantal!

Petra
5 Dezember 2022

Het is altijd heel lekker maar gisteren was het HEERLIJK!!!

Antwort von Minato Mirai

Wat ontzettend leuk om te horen! Dank je wel, Petra!

Jan Blom
3 Dezember 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review, Jan.

Zwaan
2 Dezember 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Frenk
2 Dezember 2022

De vegetarische gyoza is een aanrader!

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Frenk!

Mandy
30 November 2022

Altijd goed, bedankt!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review!

T
27 November 2022

Snel bezorgd en super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Duygy
27 November 2022

Enige restaurant in de buurt die daadwerkelijk op tijd bezorgd. Eten smaakt erg lekker. Er wordt goed rekening gehouden met wat je vraagt in de opmerkingenveld. Mijn favo sushi plek!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Duygy! We doen altijd ons best om de bestellingen te bezorgen op de gewenste tijdstip van onze klanten. Fijn dat dit ook wordt gewaardeerd. Bedankt voor je positieve review en graag tot snel!

Teoman
23 November 2022

Goede service en goed eten !

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Teoman!

Kim
6 November 2022

Pokebowl was lekker, gevarieerd en goed gevuld.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Kim!

Rens
31 Oktober 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review, Rens!

Dennis
30 Oktober 2022

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Dennis!

Dianne Zandvliet
29 Oktober 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Dianne!

Jan Blom
27 Oktober 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Jan!

Frenk
26 Oktober 2022

Altijd goed, altijd kwaliteit, altijd lekker.

.
24 Oktober 2022

Zeer slechte sushi, ik besteld vaker maar nog nooit zo slecht gehad. Verkeerde sushi geleverd en nog ziek van geworden ook.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor uw review. Al onze sushi's worden dagvers bereid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We betreuren te lezen dat de geleverde sushi en uw lichamelijke reactie daarop niet naar verwachting was. Bij uw bestelling van 23 oktober meldde u dat de gratis sushi verrassing ontbrak bij uw laatste bestelling van een maand geleden. Wij hadden dit destijds graag direct van u vernomen zodat we samen konden kijken naar een oplossing. Naar aanleiding hiervan is de bereiding van uw bestelling daarom bijzonder zorgvuldig gebeurd en is het na meermaals controle (door meerdere collega's) en onder extra toezicht ingepakt voordat deze met de bezorger meeging. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen indien u dit wenst en/of uw ontevredenheid met ons wilt delen.

Maaike
16 Oktober 2022

Super lekker gegeten. Bezorgtijd rond de 40 min. Was van te voren bekend. Wat ik super netjes vond was dat je via de mail op de hoogte gehouden werd van de status van de bestelling.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Maaike! Wij zijn blij te horen dat het allemaal naar wens was gegaan. Tot de volgende keer!

S Roelofs
15 Oktober 2022

Vlot en netjes bezorgd. Heerlijk gegeten

Antwort von Minato Mirai

Wat fijn om te horen dat het naar wens was! Bedankt en hopelijk tot snel!

Henk
11 Oktober 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Henk!

Tessa
10 Oktober 2022

Altijd heerlijke sushi, aardige bezorgers. Komt op afgesproken tijd. Beste sushi bezorger van IJmuiden. Voor ons zeker 1x per maand sushi bij Minato, al is het soms 1x per week :)

Antwort von Minato Mirai

Erg leuk om te horen. Dank je wel

DvD
10 Oktober 2022

Ik heb al vaker besteld bij Minato Marai, maar deze keer was het niet best. Het was te warm, zag er onaantrekkelijk uit en de smaak was ook niet om over naar huis te schrijven. Met een telefoontje aangegeven, maar daar werd ook niet best op gereageerd. Jammer! Gemiste kans.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
10 Oktober 2022

Wij bestellen regelmatig! Altijd vers en bij een bestelling nog nooit iets tekort gehad!! Met recht de beste sushi zaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel Bart. En je favoriete biefrolletjes zijn weer te bestellen.

Michael
10 Oktober 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review

Gerrit
3 Oktober 2022

weer een heerlijke pokébowl gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

De pokebowls zijn inderdaad heerlijk. Dank je wel.

K.
1 Oktober 2022

Heerlijk gegeten.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review

Darina
30 September 2022

De sushi is super lekker en bezorging was ook snel 😊

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel Darina.

Liedje
26 September 2022

We hebben weer genoten. Snel vers en voor herhaling vatbaar. Ook zo fijn dat allergenen aangeven staat đŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Liedje.

Ikapika
25 September 2022

Altijd lekker en altijd goed op tijd. Mooie ruime porties. En de gratis verrassing was een heerlijke bijvangst. Hoogtepuntje op mijn verjaardag. Dankjewel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Ikapika, leuk dat je op je verjaardag aan ons denk. Dank je.

Marisa
6 September 2022

Lekker en vriendelijk geholpen

Antwort von Minato Mirai

Marisa, dank je wel.

Otte
6 September 2022

Onze favoriet! Sushi is vers en goed gemaakt. Bezorger is altijd super vriendelijk en snel.

Antwort von Minato Mirai

We proberen altijd ons best te doen om alles zsm te leveren. Dank je wel.

Petra
24 August 2022

Was weer heerlijk zo'n goede kwaliteit rauwe vis, top Sushi, Sashimi en Uramaki!

Antwort von Minato Mirai

Petra, bedankt.

Anna
20 August 2022

Ik heb voor het eerst besteld, zeker niet voor het laatst. Ik heb heel lekker gegeten en exact op tijd werd het bezorgd. Een aanrader dus.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Anna.

Sushi liefhebber
13 August 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positief review.

Wolsink
2 August 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt meneer Wolsink.

Joris
31 Juli 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt Joris

Björn Balk
29 Juli 2022

Es war sehr lecker mit einem guten Preis-Leistungs-VerhÀltnis.

Antwort von Minato Mirai

Vielen Dank

Bf de vries -de jong
23 Juli 2022

Vriendelijke bezorger, verders geen opmerkingen

Antwort von Minato Mirai

Erg leuk om te horen. dank je wel.

D. Gillis
23 Juli 2022

Bezorger was keurig op tijd, ik ook kreeg ook nog extra sushi en het heerlijk 👍👌

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review.

Vink
19 Juli 2022

Zo lekker weer!

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel :)

Frenk
18 Juli 2022
Antwort von Minato Mirai

Erg bedankt. Tot gauw weer.

Engracia
16 Juli 2022

Snelle bezorging, altijd lekker! Lieve mensen.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel. Erg fijn om te horen.

Rk
7 Juli 2022

Bezorging is altijd optijd en vriendelijk, ook het eten is altijd goed. Zit een sushi tent recht naast mijn huis, maar bestel toch altijd hier omdat het gewoon het lekkerst is.

Antwort von Minato Mirai

dank je wel. Erg fijn om te horen.

Wendy
5 Juli 2022

Ik heb van elke hap genoten heerlijk vers en altijd mooi op tijd suoer

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel Wendy

Jan
4 Juli 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt Jan

E.
3 Juli 2022

Verse sushi, snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positief review

Nico de Graaff
3 Juli 2022

Vers, heel goed bereid, en stipt op tijd! Heerlijk gegeten 😀

Antwort von Minato Mirai

Fijn dat alles naar wens was.

Jan Blom
25 Juni 2022

Eten voortreffelijk en limited editions/specials eveneens en creatief. Stipte levering

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Jan

Jeroen
20 Juni 2022

Prima, alleen er was aangegeven om mini loempia's te krijgen. Helaas zaten die er niet bij. Anders hadden we die wel besteld. Dat was een beetje jammer, verder was het lekker!

Antwort von Minato Mirai

Beste Jeroen, zoals telefonisch al aangegeven, had je eigenlijk niet de mini loempia's als gratis hapje gekozen, maar de Kappa maki. Dat staat ook op de bon. Neem Voortaan direct telefonisch contact met ons op. Wie weet kunnen we dan nog snel wat regelen. Toch nog bedankt voor je review.

Jacqueline
15 Juni 2022

heerlijke sushi, en supersnel en op tijd bezorgd. Dikke pluim

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel.

Hoogland
13 Juni 2022

Spareribs en pokebowl besteld. Erg goed, heerlijk!! Bezorging ook goed en sneller dan aangegeven. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Dank je

Lianne
10 Juni 2022

Het was alweer heerlijk 🍣

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel!

Wendy Van Ombergen
5 Juni 2022

Was weer super lekker en vers en zelfs binnen de aangegeven tijd van bezorgen bedankt toppers

Antwort von Minato Mirai

We doen ons uiterste best om het zsm te leveren. Dank je.

Marian
2 Juni 2022

Top!

Antwort von Minato Mirai

Dank je!

Naomi
2 Juni 2022
Antwort von Minato Mirai

Dank je

Rob
29 Mai 2022

Super lekker en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Best Rob, Bedankt voor je positieve review. We proberen altijd ons best te doen om het zo lekker en zo snel mogelijk te leveren.

Anoniem
27 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Mandy
27 Mai 2022

Het was weer heerlijk, bedankt!!

Antwort von Minato Mirai

Mandy, Jij ook bedankt!

Joke
27 Mai 2022

Het was weer heerlijk!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review!

Eva
26 Mai 2022

De sashimi smolt bijna op de tong, heerlijk! En voldoende sojasaus en wasabi, blij mee!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling!

E
20 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Dank je wel!

Frenk
19 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review! Tot gauw weer!

Ingrid Roodenburg
16 Mai 2022

Perfecte sushi. Zoals altijd

Antwort von Minato Mirai

Super bedankt!

Jet
15 Mai 2022

De sojabonen mogen zouter van smaak

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Yukyin
11 Mai 2022

Erg lekker ,maar alleen de gember smaakte raar.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Petra
9 Mai 2022

Heerlijk, ook de poké bowl is een aanrader.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel! Wat fijn om te horen dat de poké bowl naar wens was!

Mandy
8 Mai 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Antwort von Minato Mirai

Super lief, dank je wel!

Astrid Hart
7 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

T. Sprenger
7 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Gerrit
5 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

E. deBruijn
1 Mai 2022

Sushi mix B laten bezorgen. Bezorging kwam keurig op het vooraf aangegeven tijdstip.. Kwaliteit van de sushi was prima en ik heb dan ook heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve feedback!

Richard
30 April 2022

Was weer heerlijk

Oscar
29 April 2022
Antwort von Minato Mirai

Dank je wel.

Tim
21 April 2022

Heel erg lekker. Er zat ruim voldoende soja en wasabi bij (kan wel wat minder zelfs 😉)

Antwort von Minato Mirai

Liever net een beetje te veel dan te weinig. nog bedankt en graag tot gauw.

Rc
19 April 2022

Personeel/bezorger erg vriendelijk, goede kwaliteit en warme gerechten goed warm bezorgd

Antwort von Minato Mirai

Dankjewel en graag tot gauw weer.

Margot
15 April 2022

Ik heb een onderdeel van de bestelling helaas niet gekregen, Maar normaal is het altijd prima

Antwort von Minato Mirai

Beste Margot, zoals telefonisch uitgelegd, was je bestelling wel compleet. Graag tot gauw weer. groetjes

Erik van Leeuwen
10 April 2022

Al diverse keren hier besteld, Gisteren voor het eerst via hun eigen website/app. Het was wederom erg goed. EĂ©n dingetje: i.pv. het Ebi Setmenu, kreeg ik Ebi Fry. Ik wilde hier een mailtje over sturen, maar zij publiceren geen emailadres, zo lijkt het. Ik kon het niet vinden i.i.g. Dus dan maar hier ...

Antwort von Minato Mirai

Beste Erik, Bedankt voor je bestelling die je rechtstreeks op onze site had besteld. We hebben bewust onze email niet op de site gezet, want voor elke kleine vraag of wijziging, gaan mensen dan mailen en deze wordt en kan helaas niet meteen beantwoord worden. Bellen is de snelste methode. Het is namelijk zo , dat de Ebi setmenu uit de Ebi Fry en gebakken rijst bestaat. Dus het klopt dat u dan de Ebi Fry moet ontvangen. Staat ook bij omschrijving. Ik hoop dat voor de rest alles naar wens wens en mocht er voortaan vragen zijn, dan mag u ons meteen bellen.

Busra
5 April 2022
Antwort von Minato Mirai

Jammer dat het niet helemaal naar wens was.

Axel
4 April 2022

Bedankt voor het altijd goede eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Jij ook erg bedankt!!

Lizet
26 MĂ€rz 2022

Erg lekker altijd, mjom mjom. Bezorger ook vrolijk en redelijk snel was het er.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel!

Marjolein
24 MĂ€rz 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Anoniem
19 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd. Mooi en netjes ingepakt

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Esther burgerhout
6 MĂ€rz 2022

Super snelle levering met een aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en tot gauw weer.

Rianne
3 MĂ€rz 2022

Supersnel, altijd lekker

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review. We zullen ons best blijven doen.

M. Van Swaaningen
27 Februar 2022

Super geregeld ook het bezorgen in Heemskerk

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review, hopelijk tot snel!

K. den Hollander
27 Februar 2022

Het eten was in 1 woord geweldig en uitstekend verzorgd. Onze complimenten!! Aandachtspunt is wel om het restaurant te bereiken moet er gebruik worden gemaakt van een trap, wat voor mij persoonlijk wat problemen opleverde in verband met mijn knie.

Antwort von Minato Mirai

Beste heer den Hollander, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens is. En wij beschikken ook over een lift. Mocht u de volgende keer langskomen, dan kunt u daar gebruik van maken. En uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hopelijk tot de volgende keer!

Ingrid
22 Februar 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Liedje
20 Februar 2022

Het was weer fantastisch. . Ondanks de storm snelle en goede bezorging. Het heeft ook wederom weer goed gesmaakt en zo fijn dat glutenvrij goed staat aangegeven!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Hartelijk dank voor de positieve review!

Eylem
19 Februar 2022

Heerlijk bereid, we merkten echt de verschil! Zeker een aanrader en wij zullen regelmatig herhalen. Ook lief dat we eerder dan de aangegeven tijd mochten ophalen...

Antwort von Minato Mirai

Hi Eylem, super bedankt voor de lieve woorden. Dat waarderen wij enorm! Hopelijk tot snel weer!

Irma
18 Februar 2022

Alles is gewoon top altijd goed ook de bezorging

Antwort von Minato Mirai

Hi Irma, super lief van je lieve woorden. Dat wordt enorm gewaardeerd! Tot de volgende keer weer!

B. Kerkhoff
13 Februar 2022

Smaakte zoals verwacht weer voorteffelijk en vers, levering netjes op de afgesproken tijd :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Egbert
7 Februar 2022
Kamila van der Pol
6 Februar 2022

Deze keer was niet vers :(!!!?

Edwin
5 Februar 2022

Het eten is heerlijk..

michelhessels@yahoo.nl
1 Februar 2022

goed ,top , en snel .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lizzy
29 Januar 2022

Altijd lekker en mooi op tijd.

T.s
23 Januar 2022

Top restaurant met geweldige uitstraling en respect voor klanten!

Petra
23 Januar 2022

HEERLIJK!!!

Marian
18 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Mariam
17 Januar 2022
Cindy Zonneveld
17 Januar 2022

Bedankt, wij hebben weer heerlijk gegeten en komen zeker terug!

Dalm
16 Januar 2022

Enorme tegenvaller! Gezien de prima beoordelingen hadden wij véél meer verwacht! Veel rijst, weinig vulling. Kortom wij komen niet terug.

Ron en Mariëtta
9 Januar 2022

Superheerlijke sushi! Echt positief verschil met de fast-food-versies. Bestellen gaat erg makkelijk en de bezorging is mooi op tijd en goed verzorgd (warme gerechten ook)

Linda
1 Januar 2021

Snel bezorgt en volgens mijn dochter lekkere sushi!!

Pim Aerts
31 Dezember 2021

TOP restaurant! We hebben er twee dagen achter elkaar afgehaald (Suhshi en pokebowl), volop genoten! Omdat we op Basecamp IJmuiden stonden en geen thee mee hadden, hebben ze zelfs een paar zakjes thee er bij gedaan :-).

Menno
28 Dezember 2021

Superlekker, goede communicatie over bezorging. Highly recommended!

Amber
28 Dezember 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Top!

Petra
28 Dezember 2021

TOP!!! ook de tataki inktvis!

Isa Boztoprak
27 Dezember 2021

Voor deze prijs mag beter compact verpakt bezorgt worden I.p.v. losse plastic zakjes of folie...

xam
27 Dezember 2021

aardige bezorger en kregen gewoon een paar stukjes sushi cadeau😍

Esther
26 Dezember 2021

Heerlijke sushi!

nicolevandenbroek77@gmail.com
19 Dezember 2021

Heerlijk vers en goede snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liedje
18 Dezember 2021

Het was weer heerlijk

Oscar
17 Dezember 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd

Rene van der Laan
16 Dezember 2021

was weer heerlijk, super vers en snel geleverd top kwaliteit..

W van Gelder
12 Dezember 2021
Stefan
12 Dezember 2021

Heerlijk en warm eten (zoals altijd), snel bezorgd, vriendelijke personeel. 100% een aanrader!

John
8 Dezember 2021

Bezorging (in Haarlem) prima op tijd. Alle gerechten van uitstekende kwaliteit. Zoveel beter dan die sushiboeren die je tegenwoordig overal ziet.

Erik
5 Dezember 2021

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.vellema
28 November 2021
Arjen
28 November 2021
S. Dekker
28 November 2021

Echt heerlijk eten. De sushi "restaurants" poppen op als paddenstoelen, en sommige zijn misschien wat goedkoper, maar halen het bij lange na niet qua kwaliteit! Ze komen geen eens in de buurt! Ook de bezorging is super snel en vriendelijk. Ik bestel nergens anders meer.

Marcel
21 November 2021
Sander
21 November 2021

supersnelle bezorging en het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoë Kwakkel
21 November 2021

Weer heerlijk genoten.

Ikapika
19 November 2021

De sake tataki nigiri en de spicy tuna hosomaki zijn echte aanraders!

Rene van der Laan
18 November 2021

top kwaliteit, niet de goedkoopste maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon de beste betaalbare sushi in de regio 👍🙏

Ijmuiden
13 November 2021
Petra
13 November 2021

De beste!!!

Jack
8 November 2021

De kwaliteit was top, echt heerlijk gegeten met z'n vieren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Orlanda
7 November 2021

Helaas de laatste keer dat ik sushi kan bestellen door verhuizing! Dit is de enige plek waar ik sushi bestelde. Altijd vers en snel gebracht 💛

De haas
4 November 2021

Het was weer super lekker toppers

de Vries
1 November 2021

Was goed en lekker. Mooi op tijd bezorgd. Jammer dat de bestelde en betaalde Yaki Meshi niet meegeleverd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ikapika
30 Oktober 2021

Heerlijke sushi! De sake tataki nigiri is een echte aanrader. Alles mooi op tijd geleverd.

Esther
24 Oktober 2021

Altijd echt heel lekker!

Marianne
21 Oktober 2021

Het smaakte weer top! Bedankt voor het extraatje. Tot gauw weer.

Chris
20 Oktober 2021

Weer genieten! Bestel er bijna elke maand, voor een best bedrag.

Vincent
16 Oktober 2021

Helaas is het vrij kostbaar maar zou wekelijks willen bestellen. Was top en erg snel bezorgd. Bedankt!!

Eva
14 Oktober 2021

Altijd goed en snel

Egmond
10 Oktober 2021

Zo als altijd TOP

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne Prins
4 Oktober 2021
Petra
4 Oktober 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!

Jet
3 Oktober 2021

Gewoon goed en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessy
1 Oktober 2021

Wat lekker eten weer! Deze keer poke bowls besteld. Echt een aanrader. En wederom keurig op tijd bezorgd.

A
24 September 2021
Meerkerk
19 September 2021

Is altijd super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cuperus
18 September 2021

Altijd top, eten altijd op tijd en altijd heerlijk! Wij bestellen altijd sushi bij minato Mirai en nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

Bakker
15 September 2021

Altijd goede kwaliteit en alles even lekker!

Mireille
12 September 2021

Was lekker alleen waren bij sommige de rijst niet gaar. En dat was vooral bij de Tempura uramaki en dat vond ik erg jammer.

Oscar
10 September 2021

Heerlijk gegeten👍

Mandy
3 September 2021

Altijd goede service en lekker eten!

Petra
30 August 2021

Super kwaliteit! Elke keer weer lekkerder!!

Fioole
23 August 2021

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

J. Elenbaas
23 August 2021

Zoals altijd lekker en top kwaliteit

Aniek
17 August 2021

Snelle bezorging en verse Sushi

Sidney Holleman
14 August 2021

Perfect

Daphne
9 August 2021

Het eten was heerlijk. Ik werd gebeld over de bezorging, dat het een druk tijdstip is en of een kwartiertje eerder eventueel ook goed was. Was helemaal prima en ze waren keurig op tijd, heel tevreden!

H Bonarius
8 August 2021

Super vers, snel en goede service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W van gelder
1 August 2021

Eten was top, levering op tijd. Goede comminicatie vooraf.

Patrick
31 Juli 2021

De sushi was echt super gisteravond. ! Vooral de geflambeerde zalm is echt top. Altijd hele goede kwaliteit en verse vis echt super !! Bezorging ook precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader Minato !

H bonarius
29 Juli 2021

Prima service, kwaliteit hoog

Anoniem
28 Juli 2021

Altijd héérlijk eten bij Minato \o/

Matthijs
26 Juli 2021

Top sushi!!! Altijd goede kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
25 Juli 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Eva
24 Juli 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit van eten. Echt een aanrader!

Zoë
22 Juli 2021

Heerlijk gegeten en oprecht genieten. Dankjulliewel

Anoniem
12 Juli 2021

Heerlijk en vers !!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

An
11 Juli 2021

Wat een top service. Onze zoon was jarig en dat hadden wij vermeld bij de bestelling. Hij kreeg een extra suprice met een happy birthdag sticker erop. Hij was helemaal blij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hogenstijn
11 Juli 2021

Exact op tijd was de bestelling klaar. Alles netjes verpakt om mee te nemen. Thuis alles uitgepakt, waarbij alles netjes verzorgd bij elkaar verpakt was. Wij hebben genoten van een goede smakelijke zelf gekozen maaltijd.

Miranda
11 Juli 2021

Voor het eerst besteld. Het eten is heerlijk. Wel prijzig.

Zoë
10 Juli 2021

Kort gegrilde Tonijn en Biefstuk met gebakken rijst. Het blijft een tongstrelende ervaring. Verrukkelijk

Chris
5 Juli 2021

Weer heel goed. Super snel bezorgd!

Xenja
4 Juli 2021

Het is wat aan de duurdere kant maar wel te overzien voor een keertje. Yakitori Kipspiecies waren heerlijk, zeewier salade ook. Ribs waren best droog met weinig saus, vlees wel zacht.

Petra
28 Juni 2021

Super lekker en top kwaliteit ook de sashimi!

Alle zvegter
26 Juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ! 👍

Frank en Linda uit Santpoort
26 Juni 2021

Heerlijk was het weer!

Groot
23 Juni 2021

Stipte bezorging. Voor ieder wat wils. Heerlijke noedels, geweldige sushi. Echt een feest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Breurken
21 Juni 2021

Prima verzorgd en exact op tijd. Zeker aan te bevelen. Ik heb dit adres ook van een vriendin.

Anoniem
18 Juni 2021

Altijd top hier! Snelle bezorging, kwaliteit is super en vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Bas Meijer
13 Juni 2021

Het was weer top. Ook erg fijn dat je bij Minato tot 22.45 terecht kan voor heerlijke sushi. En bezorging in Beverwijk!!!

De J.
12 Juni 2021

Zeer snelle bezorging. Meerder keren besteld en heerlijke sushi.

D. Possel
11 Juni 2021

Zeer goed! Wij houden enorm van deze geweldige gerechten. Alles vers, en het wordt gemaakt door een kunstenaar. Zo mooi ziet het er uit!

Anneke
7 Juni 2021
Donna
5 Juni 2021

Het eten was er heel snel en werd vriendelijk afgeleverd! Het eten was heerlijk!! Smullen! đŸ€© heel erg bedankt

F. Bouman
5 Juni 2021

Eten was lekker! Vanaf het moment dat ik een e-mail kreeg dat het eten onderweg was duurde het alsnog 25 min voordat het er was. Echter nog wel 5 min voor de eerder doorgegeven tijd. Dus prima natuurlijk! Tevreden.

Conny Braam
28 Mai 2021

Zeer tevreden

Jessy
28 Mai 2021

Mmmmm... we hebben wederom heerlijk genoten!

Meindert van Urk
24 Mai 2021

Voor het eerst hier sushi en gebakken rijst gehaald. Het was heerlijk.

Simon
22 Mai 2021
Nico Raspoort
22 Mai 2021

Altijd zeer goed eten. Deze keer een stuk minder, helaas.

Phoebe
22 Mai 2021

Heerlijke sushi, hele aardige mensen en een gratis sushi verrassing wat wil je nog meer?!

De winter
22 Mai 2021

Heerlijk gegeten