Bewertungen von Minato Mirai IJmuiden

Neue Beurteilungen

5.0
Johnny McCallum
9 Juni 2024

I'm staying in the harbour hotel in Ijmuiden. Food was delivered to my door quickly and the food was absolutely delicious. Will definitely order from here again!

Antwort von Minato Mirai

Thanks for your review, Johnny. We really appreciate this. Looking forward to receiving your next order. Have a nice stay!

Marjolein
3 Juni 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling, Marjolein!

J Boreeel
25 Mai 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de beoordeling, J. Boreeel.

Johanna van Slooten
22 Mai 2024

Variatie mag beter te veel dezelfde kleine hapjes verzorging en brengen perfect!!!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Johanna!

Edward
14 Mai 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling, Edward! Tot de volgende keer!

Dennis
13 Mai 2024

De pokebowl’s waren ook heel goed 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je compliment, Dennis! Graag tot snel!

Astrid
4 Mai 2024

Heerlijk gegeten. Op de Teryaki spiesjes zoud iets meer vlees/kip mogen. Maar verder erg lekker allemaal.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Astrid!

Shirley van der Lugt
1 Mai 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Shirley!

Frank
25 April 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve beoordeling, Frank!

Francis
25 April 2024

Wederom bedankt voor de heerlijke maaltijd :-)

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je lieve complimenten zoals altijd! Tot snel weer, Francis!

Maritza
24 April 2024

Op tijd en erg lekker!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Maritza!

Linda
23 April 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve beoordeling, Linda!

Zoë
22 April 2024

Heerluk genoten van het hoofdgerecht tonijn met gebakken rijst. Groene thee en zwarte sesam ijs na, maakte de maaltijd compleet. Minato Mirai is een aanrader met *

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve feedback, Zoë!

Lione de haas
21 April 2024

Snelle service. Lekker eten

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Lione!

Jan Blom
20 April 2024

Het is altijd goed bij jullie. Een kleine opmerking: wij vonden de Alaska Futomaki echt te groot met te veel rijst. Iets kleiner met minder rijst maakt hem eleganter en is beter voor de smaak van het geheel.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Jan! De futomaki is inderdaad groter dan andere rollen omdat futomaki letterlijk grote/dikke sushi rol betekent dus ook meer sushirijst. Maar we waarderen je feedback en zullen daar in de toekomst waar nodig is, de aanpassingen op verrichten. Dank je wel en tot de volgende keer!

der Nederlanden
20 April 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve beoordeling! Tot de volgende keer!

Naaima
14 April 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Jeroen
7 April 2024

Eten was super!!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Jeroen!

Petra
2 April 2024

HEERLIJK đŸ‘ŒđŸœđŸ˜ƒđŸ˜ƒ

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Petra!

Francis
2 April 2024

Naast het zeer goede eten, wil ik tevens een compliment geven wat service en klantvriendelijkheid betreft. Ik belde met een verzoek, en ondanks de drukte op dat moment (2e Paasdag) hebben zij de moeite genomen om mij tegemoet te komen hierin. Net even dat stapje extra uit service. Ik wens jullie goede zaken en dat jullie nog heel lang blijven!

Antwort von Minato Mirai

Naast het zorgvuldig bereiden van onze gerechten, vinden we het ook inderdaad erg belangrijk om service te bieden waar nodig is. Fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Wij zijn ook ontzettend blij om jou als onze trouwe klant te mogen ontvangen. Tot de volgende keer!

Roel Davidse
31 MĂ€rz 2024

Alleen maar complimenten! De qualiteit van het eten wat top en keurig op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Wat ontzettend leuk om je complimenten te mogen ontvangen, Roel. Super bedankt!

Francis
25 MĂ€rz 2024

Ik bestel graag bij Minato Mirai. Wat ik ook bestel, het eten is erg goed gemaakt en ook vers. Levering is altijd netjes verpakt, en wordt gebracht door een vriendelijke bezorger. En U zou mij helemaal blij maken, als u Takoyaki op de kaart zou zetten :-)

Antwort von Minato Mirai

Wat ontzettend leuk van je positieve feedback, dank je wel! En wie weet komen er in de toekomst nieuwe gerechten in ons assortiment, stay tuned! :)

Mady jacobs
23 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten weer.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Mady!

Angela Wolterman
22 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten weer! Ik zeg doen.

Antwort von Minato Mirai

Super lief van je aanbeveling, Angela!

Chris
22 MĂ€rz 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling, Chris!

Do
16 MĂ€rz 2024

Top! Zoals altijd, blijft favoriet

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Do!

M.
12 MĂ€rz 2024

Lekker eten, optijd bezorgt en vriendelijke bezorger

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Ivo
8 MĂ€rz 2024

Heel goed!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt, Ivo!

Negrita
26 Februar 2024
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve beoordeling, Negrita!

Nico Raspoort
24 Februar 2024

Altijd zeer goede kwaliteit qua ingredienten. Ik besteld gemiddeld 1 x per maand. Vandaag viel de tonijn tegen. Was geen premium kwaliteit. helaas :-(

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback, Nico! We zullen hier zeker beter op letten. Tot de volgende keer!

R
23 Februar 2024

Bezorgers zijn altijd vriendelijk, eten is altijd top en optijd.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback!

Sarah
16 Februar 2024

Alles top & lekker!!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review, Sarah!

Selina
10 Februar 2024

Super service en heerlijk verse sushi. Altijd de beste uit de omgeving.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Selina! Leuk om te horen dat alles naar wens was.

Edwin de Bruijn
10 Februar 2024

Om 17.20 uur besteld, nog geen half uur later zat ik al te genieten van de overheerlijke sushi & maki.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review, Edwin! We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Ontzettend leuk om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Rianne
8 Februar 2024

Ik heb, zoals altijd, heerlijk gegeten! De gefrituurde avocado was heerlijk op de pokebowl en her was ruim voldoende.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback, Rianne! Dit waarderen wij ontzettend!

Cita
6 Februar 2024

Altijd top ! Mijn go to als ik iets wil bestellen. Zijn altijd optijd en is altijd lekker en goed. Na zoveel keer bestellen wou ik toch even een goede recensie aan jullie achterlaten !

Antwort von Minato Mirai

Super lief Cita! Wij waarderen dit enorm! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Tot snel!

Petra
5 Februar 2024

Het was wederom HEERLIJK, de sashimi is ook een aanrader smelt op je tong!!

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Petra!

Possel
31 Januar 2024
Vanessa
29 Januar 2024

Heerlijk en smakelijk eten! En vers. Het het smaakt elke keer hetzelfde, voor ons sinds 2011. Vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Wat ontzettend lief van je Vanessa! Wij zijn ook ontzettend blij om jou als onze trouwe klant iedere keer te mogen ontvangen. Tot snel!

John
23 Januar 2024

Al paar keer eerder besteld bij deze restaurant en hebben mij niet teleur gesteld. Snel bezorgd en van een goede kwaliteit Ook de bezorger uitermate vriendelijk persoon. Daardoor smaakte het eten nog beter. Bedankt voor de go de zorgen

Antwort von Minato Mirai

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank je wel, John!

Ron
21 Januar 2024

Heerlijk gegeten,het eten werd snel bezorgd en kreeg 4 stukjes extra sushi

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback, Ron!

Roger
20 Januar 2024

ik mis de IOS app :-)

Jan Blom
20 Januar 2024

Zoals altijd: uitstekende kwaliteit, extra’s en precies op tijd afgeleverd.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve review, Jan!

Matthew B
20 Januar 2024

Bezorging en eten zijn altijd top complimenten.

Antwort von Minato Mirai

Super bedankt voor je positieve feedback, Matthew!

Yvonne de Vries
14 Januar 2024

Jammer dat het extraatje er niet bij zat terwijl we er nog om hadden gevraagd bij het afhalen

Antwort von Minato Mirai

Beste Yvonne, jammer dat je niet hebt gezien dat het extraatje er wél bij zat in je bestelling. De tas met je bestelling bestond uit: 1x pokebowl, 1 box met de sushi & sashimi mix, 1 box met 8 stuks tempura uramaki en 1 box waarin 4 stuks zalm uramaki + 8 STUKS ZALM MAKI'S. De 8 stuks zalm maki's, oftewel de kleine zeewierrolletjes, die hebben wij ALS EXTRAATJE erbij gegeven. Bij twijfel van de volledigheid van je bestelling, raden wij aan om direct (telefonisch) contact met ons op te nemen. Zo kunnen we direct een uitleg geven zodat misverstanden worden voorkomen. Wij danken voor je bestelling en hoop dat je van de sushi's en het extra hapje hebt genoten. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag.

M.
2 Januar 2024

Bestelling kwam later dan verwacht maar het was een feestdag. Ik werd persoonlijk nog gebeld met excuses en aankomsttijd. Dat was heel fijn. Sushi was goed.

Antwort von Minato Mirai

Ontzettend bedankt voor je begrip. We streven er altijd naar om een bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Helaas was het inderdaad ontzettend druk, nogmaals onze excuses en hopelijk tot snel!

Robin Stalenhoef
31 Dezember 2023

Het eten was er een half uur eerder dan verwacht. En het was super lekker. Echt helemaal top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Robin!

Kamil
30 Dezember 2023

Altijd super en nog wijn met groeten gekregen!!!!

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Kamil! Blij om te horen dat alles naar wens was!

Daphne
29 Dezember 2023

Ik bestel altijd graag mijn sushi bij Minato Mirai. En dat komt doordat de service altijd goed en vriendelijk is en niet onbelangrijk de kwaliteit is altijd goed en vers!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Daphne voor je positieve feedback! Behalve de kwaliteit van het eten vinden wij de service ook heel erg belangrijk. Onze motto is dus ook "Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden."

Petra
29 Dezember 2023

HEERLIJK!!!

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel, Petra! Dat waarderen we enorm!

bianca
25 Dezember 2023

wij hebben vanavond weer heerlijk met de familie sushi gegeten op 1e kerstdag,we hebben echt heerlijk genoten. het was super vers,(zoals altijd)en het stond keurig klaar op de afgesproken tijd toen ik het ophaalde. jullie zijn toppers,

Antwort von Minato Mirai

Super lief, Bianca! Dank je wel en ontzettend leuk om te horen dat jullie lekker hebben gegeten met de familie!

Marco
25 Dezember 2023

Geweldige Sushi en ook nog een flesje wijn kado, TOP!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt Marco! Fijn om te horen dat je blij bent met de wijn!

Danielle Ekkebus
20 Dezember 2023

Super vriendelijk en heerlijke sushi bowl en sushi. We hebben genoten đŸ™đŸŒđŸ˜‹

Antwort von Minato Mirai

Goed om te horen dat alles naar wens was, super bedankt!

Karel
10 Dezember 2023
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback.

Mady jacobs
9 Dezember 2023

De kipballetjes waren niet warm en erg droog en geen smaak. Ze waren ook erg donker van kleur. Rijst was niet lekker. Te hard en smaak was veel minder. Ook bij de vellen . Pittige tonijn was niet pittig. We vinden het veel slechter dan eerder helaas

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback. Dit waarderen wij enorm. We zullen hier extra op letten en waar nodig onze aanpassingen op verrichten.

Marielle
5 Dezember 2023

Top!

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je positieve feedback.

Melanie
4 Dezember 2023

Bestel hier vaak, bezorger altijd vriendelijk en op de afgesproken tijd. Beef rolletjes waren heerlijk, zelden zulk mals vlees geproefd, voor herhaling vatbaar.

Antwort von Minato Mirai

Ontzettend bedankt voor je positieve feedback, Melanie! Hopelijk tot snel weer!

Jeroen
1 Dezember 2023

Zoals altijd weer top inorde! Gerechten zijn goed op smaak, warm en duidelijk met zorg bereid. Bezorging was keurig op tijd en ondanks de kou even vriendelijk als altijd. Blijf vooral doen wat jullie doen, dan blijf ik regulier bestellen!

Antwort von Minato Mirai

Super bedankt voor je positieve feedback, Jeroen! Heel leuk om te horen dat onze inzet wordt gewaardeerd. Wij proberen iedere bestelling met zorg te bereiden zodat ieder persoon thuis lekker kan genieten van ons eten. Dit zullen we altijd blijven doen. Hopelijk tot snel!

Kasper Lubbers
26 November 2023

Heerlijk, heel vriendelijk personeel, terwijl ik 10 minuten voor sluit bestelde (is niet altijd het fijnste. Heel aardig dat jullie ook een cadeautje erbij hadden gedaan! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen :D

Werne
12 November 2023

Prima sushi.

K
11 November 2023

Altijd top! Snel attent. Ik bestel bijna elke week! Best best in de regio!!!!

Lee
4 November 2023
Remco
3 November 2023

Stipt op tijd bezorgd en de beste sushi die je thuis kunt krijgen. Weer heerlijk gegeten!

Rob
22 Oktober 2023

Heerlijke bowls, sushi is redelijk goed, udon noedels mogen een tikkie goedkoper. Attente bezorging.

LL
20 Oktober 2023
Vanessa
13 Oktober 2023

Het eten smaakt altijd verrukkelijk! Fijne service. Ze zijn altijd op tijd, terwijl ik aangeef dat ze de tijd mogen nemen voor het bereiden.

Jubr
9 Oktober 2023
Anita
8 Oktober 2023

Heerlijk eten, goed verzorgd en keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
8 Oktober 2023

Sinds tijden weer sushi besteld, was erg lekker! En zat mooi verpakt. Heerlijk gesmuld!! Zeker een aanrader! Bezorging was ook erg vriendelijk.

Huitema
6 Oktober 2023

Weer een top maaltijd en snel bezorgd

Jessy
29 September 2023

Het was weer heerlijk! En keurig op tijd bezorgd.

Jeroen
23 September 2023
Rob
18 September 2023

Super lekkere poké bowls, bijgerechten zijn ook lekker. Vriendelijke en attente bezorging. Leuke zaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap
30 August 2023
Van oudvorst
26 August 2023

Prima heerlijk eten en super bediening

Maria de boer
24 August 2023
Petra
21 August 2023

Zoals altijd vers gemaakt en de smaak is heerlijk!!!

Laurine
19 August 2023

Altijd heel vers, heerlijk op smaak en warm (en op tijd!) bezorgd. Zoals mijn bezoek vanavond zei: “heel verfijnd”; van de gyoza’s, tot de sushi tot de beef tataki. Heerlijk, als wij onszelf optimaal willen verwennen kiezen we voor Minato Mirai!

Bart
14 August 2023

top restaurant met heerlijk eten en een goede en snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nico Raspoort
22 Juli 2023

Altijd enorme goede sushi maar dit keer was het iets minder. Misschien even een andere kok

Nick
17 Juli 2023

Altijd super! Beste van IJmuiden

Cindy
17 Juli 2023
Rutger
14 Juli 2023

Bij Minato Mirai eten bestellen, is elke keer feest! Heerlijke sushi, mals vlees (en vis!) bij de hoofdgerechten, knapperige salades en zonder enige twijfel de lekkerste gebakken rijst in de regio (ook de volgende dag nog). Wil je echt een keer genieten, bestel dan hier.

jaimy
14 Juli 2023

altijd ruim optijd en super verse shushi altijd!! top service en mensen altijd super lief

Van Wijk
10 Juli 2023

Bestelling staat op tijd klaar, vaak een extraatje erbij en top kwaliteit!

Tobias Horing
9 Juli 2023

Heerlijk lekkere sachimi en sushi, Snelle en vriendelijke service.

Charlotte
8 Juli 2023

Superlekker gegeten! We hadden de hele dag geschilderd in huis en waren toe aan lekker eten, nou dat kregen we! Alles goed warm en vers, heerlijk.

Nancy
7 Juli 2023

Heerlijke sushi, lekker dichtbij het strand om even wat daar te halen. Top service vriendelijk ontvangen door personeel.

Ed
5 Juli 2023

We waren heel blij mee. Heerlijke!

Mady jacobs
2 Juli 2023

Altijd weer erg lekker en genieten

Manon Does
2 Juli 2023

Ziek geworden. Hele nacht liggen braken en aan de diarree

Nbbb
25 Juni 2023

Heel lekker

Monique
23 Juni 2023

Weer heerlijk gegeten

Jesse Snow
6 Juni 2023

Very good ! Lots of wasabi :)

R
2 Juni 2023
Dimitris
31 Mai 2023

Heel lekker pokebowl, sushi en boba tea! Perfect keus voor een zaterdagavond!

Petra
31 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd!

Teo
28 Mai 2023

Goeie service , altijd netjes

Prins
25 Mai 2023

Erg lekker eten en goed betaalbaar!! Vriendelijke eigenaar die zorg een aandacht heeft voor zijn producten en klanten. Dat jullie nog maar lang mogen doorgaan met deze zaak!

Linda
25 Mai 2023

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar