Bewertungen von Minato Mirai IJmuiden

Neue Beurteilungen

5.0
E
20 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Dank je wel!

Frenk
19 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review! Tot gauw weer!

Ingrid Roodenburg
16 Mai 2022

Perfecte sushi. Zoals altijd

Antwort von Minato Mirai

Super bedankt!

Jet
15 Mai 2022

De sojabonen mogen zouter van smaak

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je feedback.

Yukyin
11 Mai 2022

Erg lekker ,maar alleen de gember smaakte raar.

Petra
9 Mai 2022

Heerlijk, ook de poké bowl is een aanrader.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel! Wat fijn om te horen dat de poké bowl naar wens was!

Mandy
8 Mai 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Antwort von Minato Mirai

Super lief, dank je wel!

Astrid Hart
7 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

T. Sprenger
7 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Gerrit
5 Mai 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

E. deBruijn
1 Mai 2022

Sushi mix B laten bezorgen. Bezorging kwam keurig op het vooraf aangegeven tijdstip.. Kwaliteit van de sushi was prima en ik heb dan ook heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve feedback!

Richard
30 April 2022

Was weer heerlijk

Oscar
29 April 2022
Antwort von Minato Mirai

Dank je wel.

Tim
21 April 2022

Heel erg lekker. Er zat ruim voldoende soja en wasabi bij (kan wel wat minder zelfs 😉)

Antwort von Minato Mirai

Liever net een beetje te veel dan te weinig. nog bedankt en graag tot gauw.

Rc
19 April 2022

Personeel/bezorger erg vriendelijk, goede kwaliteit en warme gerechten goed warm bezorgd

Antwort von Minato Mirai

Dankjewel en graag tot gauw weer.

Margot
15 April 2022

Ik heb een onderdeel van de bestelling helaas niet gekregen, Maar normaal is het altijd prima

Antwort von Minato Mirai

Beste Margot, zoals telefonisch uitgelegd, was je bestelling wel compleet. Graag tot gauw weer. groetjes

Erik van Leeuwen
10 April 2022

Al diverse keren hier besteld, Gisteren voor het eerst via hun eigen website/app. Het was wederom erg goed. EĂ©n dingetje: i.pv. het Ebi Setmenu, kreeg ik Ebi Fry. Ik wilde hier een mailtje over sturen, maar zij publiceren geen emailadres, zo lijkt het. Ik kon het niet vinden i.i.g. Dus dan maar hier ...

Antwort von Minato Mirai

Beste Erik, Bedankt voor je bestelling die je rechtstreeks op onze site had besteld. We hebben bewust onze email niet op de site gezet, want voor elke kleine vraag of wijziging, gaan mensen dan mailen en deze wordt en kan helaas niet meteen beantwoord worden. Bellen is de snelste methode. Het is namelijk zo , dat de Ebi setmenu uit de Ebi Fry en gebakken rijst bestaat. Dus het klopt dat u dan de Ebi Fry moet ontvangen. Staat ook bij omschrijving. Ik hoop dat voor de rest alles naar wens wens en mocht er voortaan vragen zijn, dan mag u ons meteen bellen.

Busra
5 April 2022
Antwort von Minato Mirai

Jammer dat het niet helemaal naar wens was.

Axel
4 April 2022

Bedankt voor het altijd goede eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Jij ook erg bedankt!!

Lizet
26 MĂ€rz 2022

Erg lekker altijd, mjom mjom. Bezorger ook vrolijk en redelijk snel was het er.

Antwort von Minato Mirai

Dank je wel!

Marjolein
24 MĂ€rz 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Anoniem
19 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd. Mooi en netjes ingepakt

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en graag tot gauw weer.

Esther burgerhout
6 MĂ€rz 2022

Super snelle levering met een aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review en tot gauw weer.

Rianne
3 MĂ€rz 2022

Supersnel, altijd lekker

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor je review. We zullen ons best blijven doen.

M. Van Swaaningen
27 Februar 2022

Super geregeld ook het bezorgen in Heemskerk

Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review, hopelijk tot snel!

K. den Hollander
27 Februar 2022

Het eten was in 1 woord geweldig en uitstekend verzorgd. Onze complimenten!! Aandachtspunt is wel om het restaurant te bereiken moet er gebruik worden gemaakt van een trap, wat voor mij persoonlijk wat problemen opleverde in verband met mijn knie.

Antwort von Minato Mirai

Beste heer den Hollander, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens is. En wij beschikken ook over een lift. Mocht u de volgende keer langskomen, dan kunt u daar gebruik van maken. En uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hopelijk tot de volgende keer!

Ingrid
22 Februar 2022
Antwort von Minato Mirai

Bedankt voor de positieve review!

Liedje
20 Februar 2022

Het was weer fantastisch. . Ondanks de storm snelle en goede bezorging. Het heeft ook wederom weer goed gesmaakt en zo fijn dat glutenvrij goed staat aangegeven!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Minato Mirai

Hartelijk dank voor de positieve review!

Eylem
19 Februar 2022

Heerlijk bereid, we merkten echt de verschil! Zeker een aanrader en wij zullen regelmatig herhalen. Ook lief dat we eerder dan de aangegeven tijd mochten ophalen...

Antwort von Minato Mirai

Hi Eylem, super bedankt voor de lieve woorden. Dat waarderen wij enorm! Hopelijk tot snel weer!

Irma
18 Februar 2022

Alles is gewoon top altijd goed ook de bezorging

Antwort von Minato Mirai

Hi Irma, super lief van je lieve woorden. Dat wordt enorm gewaardeerd! Tot de volgende keer weer!

B. Kerkhoff
13 Februar 2022

Smaakte zoals verwacht weer voorteffelijk en vers, levering netjes op de afgesproken tijd :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Egbert
7 Februar 2022
Kamila van der Pol
6 Februar 2022

Deze keer was niet vers :(!!!?

Edwin
5 Februar 2022

Het eten is heerlijk..

michelhessels@yahoo.nl
1 Februar 2022

goed ,top , en snel .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lizzy
29 Januar 2022

Altijd lekker en mooi op tijd.

T.s
23 Januar 2022

Top restaurant met geweldige uitstraling en respect voor klanten!

Petra
23 Januar 2022

HEERLIJK!!!

Marian
18 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Mariam
17 Januar 2022
Cindy Zonneveld
17 Januar 2022

Bedankt, wij hebben weer heerlijk gegeten en komen zeker terug!

Dalm
16 Januar 2022

Enorme tegenvaller! Gezien de prima beoordelingen hadden wij véél meer verwacht! Veel rijst, weinig vulling. Kortom wij komen niet terug.

Ron en Mariëtta
9 Januar 2022

Superheerlijke sushi! Echt positief verschil met de fast-food-versies. Bestellen gaat erg makkelijk en de bezorging is mooi op tijd en goed verzorgd (warme gerechten ook)

Linda
1 Januar 2021

Snel bezorgt en volgens mijn dochter lekkere sushi!!

Pim Aerts
31 Dezember 2021

TOP restaurant! We hebben er twee dagen achter elkaar afgehaald (Suhshi en pokebowl), volop genoten! Omdat we op Basecamp IJmuiden stonden en geen thee mee hadden, hebben ze zelfs een paar zakjes thee er bij gedaan :-).

Menno
28 Dezember 2021

Superlekker, goede communicatie over bezorging. Highly recommended!

Amber
28 Dezember 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Top!

Petra
28 Dezember 2021

TOP!!! ook de tataki inktvis!

Isa Boztoprak
27 Dezember 2021

Voor deze prijs mag beter compact verpakt bezorgt worden I.p.v. losse plastic zakjes of folie...

xam
27 Dezember 2021

aardige bezorger en kregen gewoon een paar stukjes sushi cadeau😍

Esther
26 Dezember 2021

Heerlijke sushi!

nicolevandenbroek77@gmail.com
19 Dezember 2021

Heerlijk vers en goede snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liedje
18 Dezember 2021

Het was weer heerlijk

Oscar
17 Dezember 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd

Rene van der Laan
16 Dezember 2021

was weer heerlijk, super vers en snel geleverd top kwaliteit..

W van Gelder
12 Dezember 2021
Stefan
12 Dezember 2021

Heerlijk en warm eten (zoals altijd), snel bezorgd, vriendelijke personeel. 100% een aanrader!

John
8 Dezember 2021

Bezorging (in Haarlem) prima op tijd. Alle gerechten van uitstekende kwaliteit. Zoveel beter dan die sushiboeren die je tegenwoordig overal ziet.

Erik
5 Dezember 2021

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.vellema
28 November 2021
Arjen
28 November 2021
S. Dekker
28 November 2021

Echt heerlijk eten. De sushi "restaurants" poppen op als paddenstoelen, en sommige zijn misschien wat goedkoper, maar halen het bij lange na niet qua kwaliteit! Ze komen geen eens in de buurt! Ook de bezorging is super snel en vriendelijk. Ik bestel nergens anders meer.

Marcel
21 November 2021
Sander
21 November 2021

supersnelle bezorging en het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoë Kwakkel
21 November 2021

Weer heerlijk genoten.

Ikapika
19 November 2021

De sake tataki nigiri en de spicy tuna hosomaki zijn echte aanraders!

Rene van der Laan
18 November 2021

top kwaliteit, niet de goedkoopste maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon de beste betaalbare sushi in de regio 👍🙏

Ijmuiden
13 November 2021
Petra
13 November 2021

De beste!!!

Jack
8 November 2021

De kwaliteit was top, echt heerlijk gegeten met z'n vieren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Orlanda
7 November 2021

Helaas de laatste keer dat ik sushi kan bestellen door verhuizing! Dit is de enige plek waar ik sushi bestelde. Altijd vers en snel gebracht 💛

De haas
4 November 2021

Het was weer super lekker toppers

de Vries
1 November 2021

Was goed en lekker. Mooi op tijd bezorgd. Jammer dat de bestelde en betaalde Yaki Meshi niet meegeleverd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ikapika
30 Oktober 2021

Heerlijke sushi! De sake tataki nigiri is een echte aanrader. Alles mooi op tijd geleverd.

Esther
24 Oktober 2021

Altijd echt heel lekker!

Marianne
21 Oktober 2021

Het smaakte weer top! Bedankt voor het extraatje. Tot gauw weer.

Chris
20 Oktober 2021

Weer genieten! Bestel er bijna elke maand, voor een best bedrag.

Vincent
16 Oktober 2021

Helaas is het vrij kostbaar maar zou wekelijks willen bestellen. Was top en erg snel bezorgd. Bedankt!!

Eva
14 Oktober 2021

Altijd goed en snel

Egmond
10 Oktober 2021

Zo als altijd TOP

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne Prins
4 Oktober 2021
Petra
4 Oktober 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!

Jet
3 Oktober 2021

Gewoon goed en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessy
1 Oktober 2021

Wat lekker eten weer! Deze keer poke bowls besteld. Echt een aanrader. En wederom keurig op tijd bezorgd.

A
24 September 2021
Meerkerk
19 September 2021

Is altijd super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cuperus
18 September 2021

Altijd top, eten altijd op tijd en altijd heerlijk! Wij bestellen altijd sushi bij minato Mirai en nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

Bakker
15 September 2021

Altijd goede kwaliteit en alles even lekker!

Mireille
12 September 2021

Was lekker alleen waren bij sommige de rijst niet gaar. En dat was vooral bij de Tempura uramaki en dat vond ik erg jammer.

Oscar
10 September 2021

Heerlijk gegeten👍

Mandy
3 September 2021

Altijd goede service en lekker eten!

Petra
30 August 2021

Super kwaliteit! Elke keer weer lekkerder!!

Fioole
23 August 2021

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

J. Elenbaas
23 August 2021

Zoals altijd lekker en top kwaliteit

Aniek
17 August 2021

Snelle bezorging en verse Sushi

Sidney Holleman
14 August 2021

Perfect

Daphne
9 August 2021

Het eten was heerlijk. Ik werd gebeld over de bezorging, dat het een druk tijdstip is en of een kwartiertje eerder eventueel ook goed was. Was helemaal prima en ze waren keurig op tijd, heel tevreden!

H Bonarius
8 August 2021

Super vers, snel en goede service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W van gelder
1 August 2021

Eten was top, levering op tijd. Goede comminicatie vooraf.

Patrick
31 Juli 2021

De sushi was echt super gisteravond. ! Vooral de geflambeerde zalm is echt top. Altijd hele goede kwaliteit en verse vis echt super !! Bezorging ook precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader Minato !

H bonarius
29 Juli 2021

Prima service, kwaliteit hoog

Anoniem
28 Juli 2021

Altijd héérlijk eten bij Minato \o/

Matthijs
26 Juli 2021

Top sushi!!! Altijd goede kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
25 Juli 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Eva
24 Juli 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit van eten. Echt een aanrader!

Zoë
22 Juli 2021

Heerlijk gegeten en oprecht genieten. Dankjulliewel

Anoniem
12 Juli 2021

Heerlijk en vers !!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

An
11 Juli 2021

Wat een top service. Onze zoon was jarig en dat hadden wij vermeld bij de bestelling. Hij kreeg een extra suprice met een happy birthdag sticker erop. Hij was helemaal blij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hogenstijn
11 Juli 2021

Exact op tijd was de bestelling klaar. Alles netjes verpakt om mee te nemen. Thuis alles uitgepakt, waarbij alles netjes verzorgd bij elkaar verpakt was. Wij hebben genoten van een goede smakelijke zelf gekozen maaltijd.

Miranda
11 Juli 2021

Voor het eerst besteld. Het eten is heerlijk. Wel prijzig.

Zoë
10 Juli 2021

Kort gegrilde Tonijn en Biefstuk met gebakken rijst. Het blijft een tongstrelende ervaring. Verrukkelijk

Chris
5 Juli 2021

Weer heel goed. Super snel bezorgd!

Xenja
4 Juli 2021

Het is wat aan de duurdere kant maar wel te overzien voor een keertje. Yakitori Kipspiecies waren heerlijk, zeewier salade ook. Ribs waren best droog met weinig saus, vlees wel zacht.

Petra
28 Juni 2021

Super lekker en top kwaliteit ook de sashimi!

Alle zvegter
26 Juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ! 👍

Frank en Linda uit Santpoort
26 Juni 2021

Heerlijk was het weer!

Groot
23 Juni 2021

Stipte bezorging. Voor ieder wat wils. Heerlijke noedels, geweldige sushi. Echt een feest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Breurken
21 Juni 2021

Prima verzorgd en exact op tijd. Zeker aan te bevelen. Ik heb dit adres ook van een vriendin.

Anoniem
18 Juni 2021

Altijd top hier! Snelle bezorging, kwaliteit is super en vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Bas Meijer
13 Juni 2021

Het was weer top. Ook erg fijn dat je bij Minato tot 22.45 terecht kan voor heerlijke sushi. En bezorging in Beverwijk!!!

De J.
12 Juni 2021

Zeer snelle bezorging. Meerder keren besteld en heerlijke sushi.

D. Possel
11 Juni 2021

Zeer goed! Wij houden enorm van deze geweldige gerechten. Alles vers, en het wordt gemaakt door een kunstenaar. Zo mooi ziet het er uit!

Anneke
7 Juni 2021
Donna
5 Juni 2021

Het eten was er heel snel en werd vriendelijk afgeleverd! Het eten was heerlijk!! Smullen! đŸ€© heel erg bedankt

F. Bouman
5 Juni 2021

Eten was lekker! Vanaf het moment dat ik een e-mail kreeg dat het eten onderweg was duurde het alsnog 25 min voordat het er was. Echter nog wel 5 min voor de eerder doorgegeven tijd. Dus prima natuurlijk! Tevreden.

Conny Braam
28 Mai 2021

Zeer tevreden

Jessy
28 Mai 2021

Mmmmm... we hebben wederom heerlijk genoten!

Meindert van Urk
24 Mai 2021

Voor het eerst hier sushi en gebakken rijst gehaald. Het was heerlijk.

Simon
22 Mai 2021
Nico Raspoort
22 Mai 2021

Altijd zeer goed eten. Deze keer een stuk minder, helaas.

Phoebe
22 Mai 2021

Heerlijke sushi, hele aardige mensen en een gratis sushi verrassing wat wil je nog meer?!

De winter
22 Mai 2021

Heerlijk gegeten

Gerda Bauritius
20 Mai 2021

Net als vorige bestellingen: het is allemaal verrukkelijk! Complimenten aan de kok!!!

Melanie Anepool
17 Mai 2021

De sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Vond het alleen jammer dat de ebi maki pittige kruiden had, maar verder echt super!!

Sander
17 Mai 2021

Alles weer tiptop in orde! En binnen een kwartier thuis bezorgd, helemaal goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart v
15 Mai 2021

Bezorging was uitermate efficiënt, bij ons hotel in IJmuiden seaport. De sushi was okay..

Bjb
14 Mai 2021
Annw
11 Mai 2021

Heerlijk als altijd!

Petra
10 Mai 2021

heerlijk gegeten

Petra
9 Mai 2021

HEERLIJK

Mike
2 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NĂšri
1 Mai 2021

Lekker, had ruim van tevoren besteld omdat het vorige keer lang duurde en ze waren goed op tijd!

Ingrid Broek
1 Mai 2021

Sushi was lekker zoals altijd, de hand rolls heb ik alleen lekkerder gehad eerder. Hoeveelheid prima , bezorging vriendelijk en keurig op tijd. Gratis extraatje, viel goed in de smaak bij de kinderen. Bestellen binnenkort zeker weer.

Aniek
27 April 2021

Snelle, vriendelijke service en eten top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bobbie
27 April 2021

Vriendelijk. Snel. Lekker.

Marian
27 April 2021

Top!

Joost
21 April 2021

Was weer top, genieten!

Petra
19 April 2021

HEERLIJK ZOALS ALTIJD!! TOP KWALITEIT, SNEL GELEVERD!

Brouwer Heemskerk
19 April 2021
Edwin de Bruijn
17 April 2021

Online verschillende gerechten besteld en thuis laten bezorgen. Alles werd keurig op tijd geleverd, zelfs eerder als de afgesproken tijd. Wij hebben daarna heerlijk genoten van de verschillende gerechten. Kortom, dit smaakt naar meerđŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Irma
17 April 2021

Heerlijk gegeten altijd super

Mandy
13 April 2021

Altijd heerlijke sushi. Wij hebben weer genoten vandaag, bedankt toppers!!

P. V Balen
12 April 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabine
12 April 2021

Al een paar dagen had ik zin in sushi en dan wel de beste..... lang verhaal, maar kort gezegd. We hebben wederom genoten. Alleen tip, het gratis ‘verrassing’ gerecht was precies hetzelfde als een gerecht wat we al hadden 😅

GĂ©
12 April 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rose
11 April 2021

Ik heb helaas de verkeerde mix besteld daar zaten helaas veel stukken bij die ik niet lekker vindt dus weinig van gegeten , eby garnalen waren wel heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anouk
10 April 2021

Sushi smaakte vers, zag er verzorgd uit. Wat ons betreft teveel soja saus, gember erbij geleverd. Zonde als dat net als bij ons in de vuilnisbak beland. Kostenbesparing voor jullie, beter voor milieu.

Possel
9 April 2021

Excellent eten! Fantastisch

Lonneke
4 April 2021

Heerlijke sushi, fijn gebracht, een feestje!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas Kuurstra
4 April 2021

Was erg lekkere sushi weer! Ik had een opmerking geplaatst en ik heb mijn woorden moeten inslikken. Niet alleen was de sushi heerlijk, op tijd en vers maar ook was er meer dan genoeg gember, wasabi en soya dit keer. Helemaal top! Tot snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rien Doornm
3 April 2021

Uitstekende kwaliteit en prompte bezorging. Perfecte ervaring👍👍👍

Kayleigh
3 April 2021

Heerlijk eten, goede bezorging en leuke verrassing! Lekker zoals altijd

Zoë
29 MĂ€rz 2021

De beste in de omgeving!!!

Stella
29 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten! Vriendelijk personeel

Sil
28 MĂ€rz 2021

De sushi kwam bijna 45 min. te laat, zonder excuses. Het was erg druk werd verteld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat de plakken tonijn nog een beetje bevroren leken. De oesters en de sushi waren koud en erg smakeloos. Jammer, eerder hadden we wel lekkere sushi gegeten.

Matthijs
28 MĂ€rz 2021

Top sushi!!!

De Bruin
27 MĂ€rz 2021

Zeer slecht

Raymon
21 MĂ€rz 2021

Heel goed en heel vers

Sonja
21 MĂ€rz 2021

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader.

Petra
21 MĂ€rz 2021

HEERLIJK!!

Vanessa
21 MĂ€rz 2021
Roy Goverde
20 MĂ€rz 2021

Lekkere sushi, op de afgesproken tijd klaar tijdens het ophalen, deden niet moeilijk om nog iets extra's bij te bestellen.

Froukje
20 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd. Vriendelijke dame aan de deur. Goede ervaring overall.

Nicole
19 MĂ€rz 2021

Super snel bezorgd en heerlijk verse sushi

Gerda Bauritius
19 MĂ€rz 2021

Verrukkelijk gegeten!!! Jammer dat de verpakkingen van plastic zijn. Karton of bamboe zijn prima alternatieven!

Larissa
18 MĂ€rz 2021
j.meijer
16 MĂ€rz 2021

voor de derde maal besteld, geweldig een aanrader

Ashley
15 MĂ€rz 2021

Zoals altijd snel bezorgd en super lekker.

Joke
14 MĂ€rz 2021

Paar schotels sushi/sashimi besteld en miniloempiaatjes als warm hapje. Mooi op tijd bezorgd en het smaakte ons weer heerlijk!

Nina Waagmeester
14 MĂ€rz 2021

Altijd lekker, betaalbaar en eerder geleverd dan verwacht! Heel vriendelijk personeel. Heel tevreden!!

Ina Hoogeland
13 MĂ€rz 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Marianne
11 MĂ€rz 2021

Bezorging was top, precies op de aangegeven tijd en zeer vriendelijke bezorgster De producten waren heerlijk! Ik heb genoten! Zeker een aanrader!

Sandy
5 MĂ€rz 2021

Het eten was super!!

Annika
2 MĂ€rz 2021

Heerlijk vers gemaakt! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd.

Ramona
2 MĂ€rz 2021

Super vers!! En hebben echt heerlijk gegeten en de grote van de schotel was perfect

C.Verschoor
1 MĂ€rz 2021

Kleine rolletjes. De kleefrijst smakeloos. De bezorging was prima.

Mosch
1 MĂ€rz 2021

Zelfs de loempia 's waren nog lekker warm en knapperig.

Jeroen
27 Februar 2021

Zoals altijd, weet heerlijk gegeten! Super service! Drinken vergeten mee te bestellen en ik kreeg mijn drinken van het huis! Nogmaals, heerlijk gegeten en super service!

Monique
27 Februar 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd met leveren

Jos Rietsema
25 Februar 2021

Heerlijk gegeten, lekker verse producten. Precies op tijd bezorgd, bleek de gratis product vergeten te zijn. Gebeld en half uur later ging de bel. Met een extraatje voor de overlast! Een aanrader, gaan we zeker nog een keer doen.

Lopez
23 Februar 2021

Zeewier was niet door te kauwen heb aardig wat sushi moeten weggooien. Denk dat niet goed gemaakt was wel jammer van zo’n bestelling

ronwilmink
22 Februar 2021

super gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
21 Februar 2021

Super! zoals altijd!!

Berry
21 Februar 2021

Kwaliteit was goed, alleen de gratis loempiaatjes zaten er niet bij. Wij hadden 1 keer loempiaatjes betaald besteld en 1 keer de gratis gekozen en die zaten er niet bij.

Steffie
20 Februar 2021

Wij bestellen hier regelmatig en wij vinden minato een van de beste

Mandy
19 Februar 2021

Altijd vers bereid en zeer vriendelijk personeel!

adm.cons.j.meijer
19 Februar 2021

totaal naar wens, tevens herhaling vatbaar

Edwin de Bruijn
19 Februar 2021

Vanavond de sushi laten bezorgen, dit werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ik had een behoorlijk gevarieerd menu samengesteld waaronder ook de tako nigiri, helaas viel deze heel erg tegen. De octopus was heel erg taai, echt geen doorkomen aan.. De rest was heerlijk en ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Ginger Sommer
19 Februar 2021

Vandaag de Sushi afgehaald. De rijst was hard en heel koud. De zalm had vieze bruine vlekken. De avocado was een soort puree. Het smaakte allemaal naar de sushi uit de supermarkt. Zonde van de 50 euro. Normaal schrijf ik geen recensies maar ik vond dit echt heel slecht.

Jan
18 Februar 2021

Top sushi’s en vriendelijke bezorging. 👍👌

Marte
17 Februar 2021

Heerlijk gegeten, lekkere sushi en de warme gerechtjes worden warm afgeleverd (zelfs in Driehuis!)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Orlansa
16 Februar 2021

Dit is de enige plek waar ik regelmatig Sushi bestel. Altijd vers en goed. Deze bestelling was er zelfs al na 8 minuten!

Sandra
16 Februar 2021

Heerlijk gegeten, helemaal top! Alleen als ik een bestelling om 18u wil laten bezorgen, heb ik het liever niet een half uur vroeger, niet iedereen was nog thuis en dan moet je het warm zien te houden... dat is het enige minpuntje

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joey Zeegers
16 Februar 2021

Eten was heerlijk maar dat een bezorging 2 uur langer duurt als normaal is absurd, ik snap volledig dat het druk was op valentijn en dat er vertraging zou kunnen zijn maar dit was niet oké. Al helemaal dat ik zelf 2 keer moet bellen om te vragen waar het nou blijft.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bram
15 Februar 2021

Iets later dan gepland, maar de inhoud was weer fantastisch. En door de verlate bezorging twee mooie Japanse biertjes erbij gekregen. Top service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
15 Februar 2021

Zoals altijd weer perfect.

J.C. Elenbaas
14 Februar 2021

Bezorging was deze keer helaas later dan gepland. De Sushi was zoals gewoonlijk verrukkelijk.

Frank
7 Februar 2021
Jolande
7 Februar 2021
Willem
6 Februar 2021

Zoals altijd weer perfect, helemaal top en zalig gegeten.

Heleen
6 Februar 2021

Heerlijk gegeten weer!

Manon
6 Februar 2021

Top weer als altijd. Keurig op tijd geleverd!

Saskia
5 Februar 2021

Hele goeie sushi en altijd snelle levering!

Possel
30 Januar 2021

Dit was grandioos! Alles was vers bereid en we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader. Heerlijk eten. Verrukkelijke sushi.

Mik
30 Januar 2021

Supersnel gebracht en lekker, wat zeg ik: heerlijk! We komen vast nog eens terug.

Kanonrat
30 Januar 2021

Alle waarde naar zijn geld. Goede service tonijn was vers en snel gebracht.

Jaap
28 Januar 2021

Het was weer heerlijk 👍

Dennis
25 Januar 2021

Heerlijk gegeten en er was iets op maar daar hebben ze toch wat goeds voor geregeld.

Zoë
25 Januar 2021

Super lekker.

NĂšri
25 Januar 2021

Lekkere sushi, maar de bezorging duurde meer dan een uur - als we dit geweten hadden, hadden we eerder besteld.

Curly
25 Januar 2021

Heerlijk gegeten en het eten was op tijd bezorgd. Echt heeeeel lekker eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sebastiaam
24 Januar 2021

Eten was heerlijk, netjes aangeleverd op een prachtige serveerschaal. De bezorging vond ik alleen te lang duren, als ik dat had geweten van tevoren, had ik ergens anders besteld. Bijna 2 uur moeten wachten.

Duindam
24 Januar 2021

Was weer heerlijk

Duy
23 Januar 2021

Heb voor het eerst besteld en het was lekker!!!! Op een vrijdag avond werd het bezorgd binnen een half uur. Ik was echt verrast over hoe goed de producten smaakten. De spicy tuna handrol raad ik iedereen aan.

Maurice
18 Januar 2021

Voor het eerst zn japans gerecht Maar het was echt super lekker

Thomas Rolff
17 Januar 2021
Rob de Vries
17 Januar 2021
Eef
15 Januar 2021

Top

Melanie
15 Januar 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd en gefrituurde hapjes goed warm, ik ga hier zeker nog eens bestellen. Alles ook netjes verpakt.

de Weers
14 Januar 2021

Heerlijk, vers, snelle bezorging en sushi van topkwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

r. van Houwelingen
12 Januar 2021

smaak van spareribs was prima, persoonlijk vind ik ze iets te gaar. ik kluif graag en dat gaat niet als ze van het bot vallen de sushi was heerlijk zoals altijd. bezorging was keurig op tijd door een vriendelijke dame

Jack
10 Januar 2021

Het eten was echt super lekker. Er ging iets on de bezorging fout, dat werd snel en netjes opgelost. Al met al een aanrader

Nina Waagmeester
9 Januar 2021
corline
8 Januar 2021

superlekker!

Kees schuurman
8 Januar 2021

Lekker nette schotel en snel bezorgd top

Gerda Bauritius
8 Januar 2021

Correct

Miranda
7 Januar 2021

Top kwaliteit, snel bezorgd, vriendelijke bezorger!

Kelly
5 Januar 2021

Het eten was er snel en was erg lekker. En we kregen er wat extra’s gratis bij. Super lief en we hebben heerlijk đŸ€€ gesmuld.

Linda
4 Januar 2021

De sushi was lekker. Vond het jammer te zien dat de Gyoza blijkbaar zo uit de magnetron kwam, gezien de plastic schaaltjes en deksels helemaal ineen gekrompen waren. Ook de Tori Katsu viel erg tegen. Ik vond er weinig Japans aan, meer een ronde kipnugget. Prijs en kwaliteit staan niet echt in verhouding. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Naomi
3 Januar 2020

Altijd top! Heerlijk vers en bezorging is altijd op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
3 Januar 2020

HET WAS WEER HEERLIJK!! sushi, hosamaki, sashimi, edamme.

Sabine van Beek
29 Dezember 2020

Wederom heerlijk gegeten.

Marjolein
28 Dezember 2020
Bernadette Goemans
28 Dezember 2020

Vanwege corona en bestelling gedaan voor oudejaarsavond. Ik werd keurig gebeld over het hoe en wat, ervan uitgaand dat de bestelling ook de 31e gebracht wordt natuurlijk !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lou
28 Dezember 2020

Wederom zeer tevreden. Bezorging op de afgesproken tijd, heerlijke sushi.

Esther
27 Dezember 2020

Super lekker en super service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

K. Wijker
26 Dezember 2020
Von Kinkel
26 Dezember 2020

Prima sushi, aardige bezorger!

Sanne
25 Dezember 2020

Altijd lekker! Vriendelijk personeel en er werd netjes gebeld of het oke was als het wat eerder werd bezorgd.

Anoniem
24 Dezember 2020
Van schaik
22 Dezember 2020

Altijd een feestje, nette en snelle bezorging. En het is heerlijk

Niels
21 Dezember 2020

Heerlijk gegeten, de gyoza zijn een echte aanrader.

Linda
21 Dezember 2020

Altijd heerlijk! Wij zijn blij met jullie.

Sher
20 Dezember 2020

Fantasische sushi, goede service en redelijk op tijd. De gyoza's waren nog warm bij aankomst. De gratis extra sushi is ook een hele leuke extra! Het enige waar nog naar gekeken kan worden is de standaard bezorgkosten wanneer je in de directe omgeving woont. Verder heel erg tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole
19 Dezember 2020

Heerlijk gegeten

Linda
18 Dezember 2020

Was weer super, eigenlijk altijd wel. En mocht er wat mis gaan lossen ze het ook netjes weer op. Erg vriendelijk bij bezorging.

Sylvia
18 Dezember 2020

Altijd heerlijk eten

Rob de vries
13 Dezember 2020
Mike
7 Dezember 2020

Lekker en snel gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoë
5 Dezember 2020

Wat hebben we weer heetlijk genoten van onze biefreepjes, tonijnreepjes, zalm en de heerlijke gebakken rijst.

Angelique
4 Dezember 2020

Altijd lekker en altijd op tijd

Ron W.
30 November 2020

Voor de eerste keer besteld maar gaan het zeker meer doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René van Houwelingen
29 November 2020

Het was heerlijk. Alle gerechten vers en smaakvol. Bezorging volgens afspraak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ester
29 November 2020
Heleen
27 November 2020

We hebben weer heerlijk gegeten

Gianmarco
27 November 2020

Really nice sushi,the best one around Ijmuiden

Cindy
27 November 2020

De lekkerste sushi in de omgeving! Daarnaast ook altijd goed aangepast aan dieet wensen! In dit geval zwangerschap

Astrid
26 November 2020
Sandra vermeulen
23 November 2020
marian raadman
22 November 2020

alleen jammer dat er twee paar stokjes bijzaken, we waren met 3 personen. verder was alles prima!

Chris
22 November 2020

Vaak besteld. Best snelle bezorging. Altijd heerlijk, nooit tegengevallen.

Petra
16 November 2020

Heerlijke sushi, sashimi, hosomaki's! vond de edamme boontjes ook heerlijk! prijs kwaliteit goed in orde.

Willem
16 November 2020

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irma
15 November 2020

Het is super heerlijk eten top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dave
15 November 2020 </