Beoordelingen van Minato Mirai IJmuiden

Recente recensies van Minato Mirai IJmuiden

5 sterren na 185 reviews

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi. Wij hebben weer genoten vandaag, bedankt toppers!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een paar dagen had ik zin in sushi en dan wel de beste..... lang verhaal, maar kort gezegd. We hebben wederom genoten. Alleen tip, het gratis ‘verrassing’ gerecht was precies hetzelfde als een gerecht wat we al hadden 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb helaas de verkeerde mix besteld daar zaten helaas veel stukken bij die ik niet lekker vindt dus weinig van gegeten , eby garnalen waren wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte vers, zag er verzorgd uit. Wat ons betreft teveel soja saus, gember erbij geleverd. Zonde als dat net als bij ons in de vuilnisbak beland. Kostenbesparing voor jullie, beter voor milieu.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent eten! Fantastisch

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, fijn gebracht, een feestje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekkere sushi weer! Ik had een opmerking geplaatst en ik heb mijn woorden moeten inslikken. Niet alleen was de sushi heerlijk, op tijd en vers maar ook was er meer dan genoeg gember, wasabi en soya dit keer. Helemaal top! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en prompte bezorging. Perfecte ervaring👍👍👍

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging en leuke verrassing! Lekker zoals altijd

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in de omgeving!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Vriendelijk personeel

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam bijna 45 min. te laat, zonder excuses. Het was erg druk werd verteld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat de plakken tonijn nog een beetje bevroren leken. De oesters en de sushi waren koud en erg smakeloos. Jammer, eerder hadden we wel lekkere sushi gegeten.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en heel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, op de afgesproken tijd klaar tijdens het ophalen, deden niet moeilijk om nog iets extra's bij te bestellen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd. Vriendelijke dame aan de deur. Goede ervaring overall.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en heerlijk verse sushi

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk gegeten!!! Jammer dat de verpakkingen van plastic zijn. Karton of bamboe zijn prima alternatieven!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de derde maal besteld, geweldig een aanrader

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel bezorgd en super lekker.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar schotels sushi/sashimi besteld en miniloempiaatjes als warm hapje. Mooi op tijd bezorgd en het smaakte ons weer heerlijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, betaalbaar en eerder geleverd dan verwacht! Heel vriendelijk personeel. Heel tevreden!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, precies op de aangegeven tijd en zeer vriendelijke bezorgster De producten waren heerlijk! Ik heb genoten! Zeker een aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakt! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers!! En hebben echt heerlijk gegeten en de grote van de schotel was perfect

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine rolletjes. De kleefrijst smakeloos. De bezorging was prima.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs de loempia 's waren nog lekker warm en knapperig.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weet heerlijk gegeten! Super service! Drinken vergeten mee te bestellen en ik kreeg mijn drinken van het huis! Nogmaals, heerlijk gegeten en super service!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd op tijd met leveren

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker verse producten. Precies op tijd bezorgd, bleek de gratis product vergeten te zijn. Gebeld en half uur later ging de bel. Met een extraatje voor de overlast! Een aanrader, gaan we zeker nog een keer doen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeewier was niet door te kauwen heb aardig wat sushi moeten weggooien. Denk dat niet goed gemaakt was wel jammer van zo’n bestelling

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! zoals altijd!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, alleen de gratis loempiaatjes zaten er niet bij. Wij hadden 1 keer loempiaatjes betaald besteld en 1 keer de gratis gekozen en die zaten er niet bij.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig en wij vinden minato een van de beste

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers bereid en zeer vriendelijk personeel!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

totaal naar wens, tevens herhaling vatbaar

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond de sushi laten bezorgen, dit werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ik had een behoorlijk gevarieerd menu samengesteld waaronder ook de tako nigiri, helaas viel deze heel erg tegen. De octopus was heel erg taai, echt geen doorkomen aan.. De rest was heerlijk en ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de Sushi afgehaald. De rijst was hard en heel koud. De zalm had vieze bruine vlekken. De avocado was een soort puree. Het smaakte allemaal naar de sushi uit de supermarkt. Zonde van de 50 euro. Normaal schrijf ik geen recensies maar ik vond dit echt heel slecht.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi’s en vriendelijke bezorging. 👍👌

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere sushi en de warme gerechtjes worden warm afgeleverd (zelfs in Driehuis!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de enige plek waar ik regelmatig Sushi bestel. Altijd vers en goed. Deze bestelling was er zelfs al na 8 minuten!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helemaal top! Alleen als ik een bestelling om 18u wil laten bezorgen, heb ik het liever niet een half uur vroeger, niet iedereen was nog thuis en dan moet je het warm zien te houden... dat is het enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar dat een bezorging 2 uur langer duurt als normaal is absurd, ik snap volledig dat het druk was op valentijn en dat er vertraging zou kunnen zijn maar dit was niet oké. Al helemaal dat ik zelf 2 keer moet bellen om te vragen waar het nou blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gepland, maar de inhoud was weer fantastisch. En door de verlate bezorging twee mooie Japanse biertjes erbij gekregen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was deze keer helaas later dan gepland. De Sushi was zoals gewoonlijk verrukkelijk.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect, helemaal top en zalig gegeten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer als altijd. Keurig op tijd geleverd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi en altijd snelle levering!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was grandioos! Alles was vers bereid en we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader. Heerlijk eten. Verrukkelijke sushi.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel gebracht en lekker, wat zeg ik: heerlijk! We komen vast nog eens terug.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle waarde naar zijn geld. Goede service tonijn was vers en snel gebracht.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 👍

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en er was iets op maar daar hebben ze toch wat goeds voor geregeld.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar de bezorging duurde meer dan een uur - als we dit geweten hadden, hadden we eerder besteld.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was op tijd bezorgd. Echt heeeeel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, netjes aangeleverd op een prachtige serveerschaal. De bezorging vond ik alleen te lang duren, als ik dat had geweten van tevoren, had ik ergens anders besteld. Bijna 2 uur moeten wachten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voor het eerst besteld en het was lekker!!!! Op een vrijdag avond werd het bezorgd binnen een half uur. Ik was echt verrast over hoe goed de producten smaakten. De spicy tuna handrol raad ik iedereen aan.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst zn japans gerecht Maar het was echt super lekker

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd en gefrituurde hapjes goed warm, ik ga hier zeker nog eens bestellen. Alles ook netjes verpakt.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, snelle bezorging en sushi van topkwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak van spareribs was prima, persoonlijk vind ik ze iets te gaar. ik kluif graag en dat gaat niet als ze van het bot vallen de sushi was heerlijk zoals altijd. bezorging was keurig op tijd door een vriendelijke dame

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker. Er ging iets on de bezorging fout, dat werd snel en netjes opgelost. Al met al een aanrader

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker nette schotel en snel bezorgd top

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correct

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, snel bezorgd, vriendelijke bezorger!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en was erg lekker. En we kregen er wat extra’s gratis bij. Super lief en we hebben heerlijk 🤤 gesmuld.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Vond het jammer te zien dat de Gyoza blijkbaar zo uit de magnetron kwam, gezien de plastic schaaltjes en deksels helemaal ineen gekrompen waren. Ook de Tori Katsu viel erg tegen. Ik vond er weinig Japans aan, meer een ronde kipnugget. Prijs en kwaliteit staan niet echt in verhouding. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Heerlijk vers en bezorging is altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HET WAS WEER HEERLIJK!! sushi, hosamaki, sashimi, edamme.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege corona en bestelling gedaan voor oudejaarsavond. Ik werd keurig gebeld over het hoe en wat, ervan uitgaand dat de bestelling ook de 31e gebracht wordt natuurlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Bezorging op de afgesproken tijd, heerlijke sushi.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, aardige bezorger!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Vriendelijk personeel en er werd netjes gebeld of het oke was als het wat eerder werd bezorgd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje, nette en snelle bezorging. En het is heerlijk

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de gyoza zijn een echte aanrader.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Wij zijn blij met jullie.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantasische sushi, goede service en redelijk op tijd. De gyoza's waren nog warm bij aankomst. De gratis extra sushi is ook een hele leuke extra! Het enige waar nog naar gekeken kan worden is de standaard bezorgkosten wanneer je in de directe omgeving woont. Verder heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, eigenlijk altijd wel. En mocht er wat mis gaan lossen ze het ook netjes weer op. Erg vriendelijk bij bezorging.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer heetlijk genoten van onze biefreepjes, tonijnreepjes, zalm en de heerlijke gebakken rijst.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd op tijd

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar gaan het zeker meer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alle gerechten vers en smaakvol. Bezorging volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really nice sushi,the best one around Ijmuiden

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in de omgeving! Daarnaast ook altijd goed aangepast aan dieet wensen! In dit geval zwangerschap

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen jammer dat er twee paar stokjes bijzaken, we waren met 3 personen. verder was alles prima!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld. Best snelle bezorging. Altijd heerlijk, nooit tegengevallen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, sashimi, hosomaki's! vond de edamme boontjes ook heerlijk! prijs kwaliteit goed in orde.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is super heerlijk eten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de lockdowns van dit jaar kon ik niet meer naar mijn favorite Sushi restaurant en ben up per toeval bij Minato terecht gekomen. Dit is nu mijn favorite sushi restaurant en omdat ik zelf in Velsen-Noord woon was ik blij verrast dat ze ook hier bezorgen. De kwaliteit van de vis is ongekend goed. Een aanrader voor een ieder om hier te bestellen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgt eten top

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten dankzij de Minato-kok. Gelukkig werd de bestelling pijlsnel bezorgd, want na het invullen van de bestellijst begonnen onze magen accuut te rammelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd! Ja, de bezorging duurt soms wat langer maar het warme eten is altijd warm en dat vind ik vele malen belangrijker. En ze zijn er wel altijd om de tijd die aangegeven word. Ik bestel hier altijd mijn sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds klasse, wel prijzig

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend lekker gegeten en snel bezorgd! Niet de eerste keer besteld bij deze super leuke mensen, absoluut niet de laatste keer!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke diverse ingrediënten! Chapeau!!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel sushi is de naam van de site en dat is het! Supersnel gebracht en met een vriendelijke glimlach afgeleverd. Maar dat is het niet alleen. De sushi is van goede kwaliteit en smaakt heerlijk! Echt een aanrader. Complimenten voor deze topzaak uit IJmuiden!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sashimi zagen er mooi en vers uit. Smaakte heerlijk! Voldoende sojasaus, gember en meer dan genoeg wasabi erbij. Leuk detail de gratis hapjes waaruit we konden kiezen. Als warm hapje pittige loempiaatjes erbij besteld. Waren ook heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en fantastisch eten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi en heerlijke gerechten! Vriendelijk personeel en goede kwaliteit!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi. Thuis bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten! Bezorgen top! Netjes en goed verpakt, leuk personeel.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi weer, precies op tijd geleverd en geweldig van smaak!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse top kwaliteit en zeer snel bezorgd. De extra's die we er bij kregen waren ook erg lekker.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle en vriendelijke service!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor ruim €100 besteld en bij de opmerkingen gevraagd om extra sojasaus. Jammer dat we dat niet hebben gekregen. Vorige keren kregen we dat wel. Wel lekker gegeten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan andere sushi bezorgeten in de buurt

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Zoals altijd

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Bezorging nog voor de afgesproken tijd. Echt super fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi erg zoet en een rare smaak hebben. Geen aanrader

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was goed alleen de wasabi vonden wij niet zo lekker dat was wel jammer.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was top, zoals altijd

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige bediening, heerlijk gegeten, gewoon top!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, lekker, uitstekende kwaliteit en snel bezorgd!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste werd er al snel gebeld dat ze de aangegeven tijd niet gingen halen om logische redenen. Dat is al fijn, want in plaats van dat je in het ongewisse en in ongeduld zit te wachten, houden ze je op de hoogte op een sociale, vriendelijke manier (de berichtgever was overduidelijk beduusd van de vele bestellingen en de spijtbetuiging kwam oprecht over, wat bij mij voor empathie zorgt en daardoor meer geduld kan opbrengen totdat mijn vrouwenhonger gestild kon worden). De bezorging vond vrolijk en vriendelijk plaats en de bestelde sushi was lekker met ruime hoeveelheid aan wasabi, sojasaus en gember. Leuke (en zeer smakelijke) bijkomstigheid is het gratis bijgerecht wanneer je via de eigen site besteld. Wat mij betreft waard om (nog eens) te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fresh as always! It took long to delivery but it was compensated by an extra sushi portion!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ontzettend lang, wel vriendlijke bezorgster. Eten was heerlijk, vond de Californian dit keer wat smaakloos, normaal mijn favoriet.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten is best lang; maar ja, fijn voor de onderneming dat het druk is

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles is goed, smaak en kwaliteit

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, goed eten. Echt een aanrader!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd gebracht. Heerlijk gegeten en met zorg bereid!!! Deze bestelling was de tweede keer, maar er komen er zeker nog meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en leuke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten was prima, bakjes van de warme hapjes waren helaas al aan het vervormen / smellten door de warmte. Is misschien een klein aandachtspuntje. Verder stond er ook nog iets over een extra item wat er bij de bestelling bezorgd zou worden, soort cadeautje, dat misten bij de bestelling. Nogmaals, het eten was heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top top top

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, zonder een overdaad aan mayo en toegevoegde smaak versterkers

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en weer genoten! Snelle service en ontzettend leuk de Kleine verrassing erbij. Onze favoriet!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van gegrilde tonijn met gebakken rijst en gegrilde groenten. Een smaaksensatie. Mmmmm

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! Snel geregeld !

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondertussen al meerdere keren besteld, maar elke keer weer verbaast hoe lekker het is! Service is ook altijd top, nooit lang hoeven wachten en altijd vriendelijke bezorgers. Keep up the good work!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op zo'n hete dag, waar je geen trek hebt in iets warms!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed maar dit keer voor het eerst vreemde wasabi, erg grove structuur en weinig smaak. Andere kwaliteit wasabi erbij?